Nyheter

Vil du bli festivalsjef for Norges største studentfestival?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi festivalsjef.

Nominerte til Spellemann

For andre året på rad arrangeres Spellemannprisen hos oss, med TV-sending fra prisutdelingen i Storsalen. I dag ble de nominerte offentliggjort.

Radio Nova søker daglig leder

Er du interessert i økonomi, frivillighet og organisasjonsvirksomhet? Radio Nova, Studentradioen i Oslo, søker ny daglig leder i en 100 % stilling.

First premiere for Teater Neuf International

A lack of English-speaking student activity offers in Oslo, led Cristiania Voinov to take initiative and start a theatre group for international students. In December they have their first premiere.

Møt vår nye barkoordinator

Milena har jobbet i bar på Chateau Neuf i snart ett og et halv år. I løpet av det har hun blitt kjent med alle barene på huset.

Blottlagt – et hyperaktuelt tema i modernistisk bekledning

Jeg sitter igjen med en klump i magen, for jeg vet dette skjer og har skjedd med mange unge mennesker, og det ble skildret på en nær og ærlig måte.

DNS søker ny direktør og to nye styremedlemmer for 2020

Det Norske Studentersamfund (DNS) er den største studentdrevne kulturaktøren i Oslo. Nå søker vi ny direktør og nye styremedlemmer.

Dette er vår nye vaktsjef

– Det beste med å jobbe på Chateau Neuf er blant annet hyggelige gjester og gode kolleger, sier Joakim Egeli.

The Mousetrap – underholdende fra første stund

The Mousetrap hadde premiere i London i 1952, og holder seg godt med god hjelp av Teater Neufs oppsatte stykke og kontroversielle slutt.

Dette er vår nye driftssjef

Lillian Karlsen har ansvar for blant annet konseptutvikling, personalansvar og økonomi i driftsavdelingen på Chateau Neuf.