Nyheter

Vi tilbyr et ungt og sosialt arbeidsmiljø i vår barstab

Som ansatt i husets barer ved Chateau Neuf vil du bli en av de første kontaktpunktene våre gjester møter ved besøk til huset. Vi søker derfor deg!

Dette er Radio Novas nye redaktør

Ina Elizabeth Sletten går fra å være redaksjonsleder til å bli Radio Novas nye ansvarlige redaktør.

Studentfestivalen søker frivillige!

Bli med på å lage en heidundranes start for årets studenter!

Glassbaren er åpen!

Endelig kan vi igjen ønske velkommen til glassbaren!

Møt den nye STUDiO-lederen!

Andreas Bjørke Sollien er ny leder av Studentfestivalen i Oslo!

Har du billetter til West Side Story?

Da Kulturrådet ennå ikke har gitt tilsagn på støtte til nye forestillinger, må vi dessverre informere om at det ikke blir noen oppsetning av West Side Story kommende uke.

På onsdag åpner glassbaren!

På onsdag kan vi endelig ønske velkommen til Glassbaren igjen! Åpningstidene vil være mandag til fredag kl. 17:00 – 22:00.

Camilla er ny MA-leder!

For en liten stund siden fikk Medieavdelingen på Chateau Neuf ny leder. Selv om hun var ny i medieavdelingen selv, tok hun denne rollen med åpne armer. Tøft! Det er så klart Camilla Holth Wilberg vi snakker om. Camilla er 24 år og kommer opprinnelig fra Nøtterøy, rett over brua fra Tønsberg. For tiden studerer […]

Studentfestivalen søker arenasjef og PR- og kommunikasjonsansvarlig

Studentfestivalen i Oslo er en av Norges største årlige studentfestivaler, og arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Festivalen har røtter tilbake til 1947, som var første gang man arrangerte det som da kaltes Studenteruke.

Sjekk ut arrangementene vi streamer

For å kunne opprettholde student- og foreningsaktiviteten selv om huset er stengt, er det en gjeng med frivillige som har rigget opp streamingutstyr og tilbyr både studentforeninger og andre å kunne ha digitale arrangementer.