Nyheter

Studentene trenger mer stipend, ikke gjeld!

Det Norske Studentersamfund støtter studentenes krav om at krisepakken fra Stortinget ikke skal komme som et lån, men som et stipend. DNS stiller seg bak «Oppropet om studentenes krisepakke» som ti organisasjoner har kommet med i etterkant av stortingets vedtak om økonomisk støtte til studentene. Støtten til studentene skal ikke komme fra NAV, men Lånekassen […]

Midlertidig stenging grunnet virus

Grunnet den ekstraordinære virussituasjonen med Covid-19, er vi dessverre nødt til å midlertidig stenge ned arrangements- og serveringsdriften på studenthuset Chateau Neuf fra 12. mars til 26. mars.

Vil du bli PR- og komunikasjonsansvarlig for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Vil du bli frivilligansvarlig for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi frivilligansvarlig.

Vil du bli bookingansvarlig for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi bookingansvarlig.

Vil du bli arenasjef for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi arenasjef.

Møt Medieavdelingens nye leder

Emilie Fosse (25) er ny leder i Medieavdelingen. Ledervervet påtar hun seg med stor entusiasme og ønsker å satse mer på kompetanseheving blant medlemmene og flere sosiale arrangementer.

Nominerte til Spellemann

For andre året på rad arrangeres Spellemannprisen hos oss, med TV-sending fra prisutdelingen i Storsalen. I dag ble de nominerte offentliggjort.

Radio Nova søker daglig leder

Er du interessert i økonomi, frivillighet og organisasjonsvirksomhet? Radio Nova, Studentradioen i Oslo, søker ny daglig leder i en 100 % stilling.

First premiere for Teater Neuf International

A lack of English-speaking student activity offers in Oslo, led Cristiania Voinov to take initiative and start a theatre group for international students. In December they have their first premiere.