Nyheter

VI SØKER FRIVILLIGE TIL STUDENTFESTIVALEN

Vi ønsker mange frivillige som kan hjelpe til med å gjøre årets festival til tidenes beste!

Glassbarens sommermeny

Vil du sitte i Det Norske Studentersamfunds styre?

Det Norske Studentersamfund (DNS) leter etter ny styreleder, og to nye styremedlemmer.

Studentene trenger mer stipend, ikke gjeld!

Det Norske Studentersamfund støtter studentenes krav om at krisepakken fra Stortinget ikke skal komme som et lån, men som et stipend.

Midlertidig stenging grunnet virus

Grunnet den ekstraordinære virussituasjonen med Covid-19, er vi dessverre nødt til å midlertidig stenge ned arrangements- og serveringsdriften på studenthuset Chateau Neuf fra 12. mars til 26. mars.

Vil du bli PR- og komunikasjonsansvarlig for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Vil du bli frivilligansvarlig for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi frivilligansvarlig.

Vil du bli bookingansvarlig for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi bookingansvarlig.

Vil du bli arenasjef for Studentfestivalen i Oslo?

Studentfestivalen i Oslo arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Nå søker vi arenasjef.

Møt Medieavdelingens nye leder

Emilie Fosse (25) er ny leder i Medieavdelingen. Ledervervet påtar hun seg med stor entusiasme og ønsker å satse mer på kompetanseheving blant medlemmene og flere sosiale arrangementer.