Nyheter

Lesesal på Chateau Neuf

Vi gjør om 2. etasje til lesesal for studenter i tidsrommet 09.00 – 16.00 mandag til fredag!

Vi holder stengt ut november

Fra og med 7. november kl. 18:00 holder stengt på grunn av hensyn til smittevern.

Ansatt koronasmittet

I etterkant av flere åpne og lukkede arrangement denne uken er det avdekket at en av våre ansatte dessverre har fått påvist koronavirus.

Medieavdelingen søker ny leder!

Er du interessert i medier og kommunikasjon, og kan tenke deg å lede en sosial og engasjert gjeng med kreative studenter? Medieavdelingen søker en ny leder!

DNS søker: ny direktør, to nye styremedlemmer og to nye desisjonsmedlemmer for 2020

Vi søker deg med organisasjonserfaring og som har lyst til å være med å legge til rette for mest og best mulig studentaktivitet for alle Oslos studenter.

Informasjon til besøkende angående Covid-19

Vi er glade for å endelig kunne ønske velkommen til nye kulturopplevelser hos oss. Vi ber derfor alle våre gjester sette seg inn i våre smittevernsrestriksjoner før de ankommer Chateau Neuf.

Informasjon om kjøpte billetter til Jersey Boys

Alle spørsmål om billetter og bytte av billetter rettes til produsent Gusty Utterdahl på telefon 93044919 eller e-post gusty@taran.no.

Macbeth inntar Chateau Neuf

Teater Neufs skuespillere leverer kraftige scener til storartet musikk når Shakespeares «Macbeth» blir satt til virkelighet i Storsalen.

Ensom student? DNS er her for deg!

De første ukene som student handler mye om å finne «sin gjeng». Flere har kanskje en digital studiestart som gjør det enda vanskeligere å bli kjent med sine medstudenter.

Teater Neuf søker statister

Teater Neuf er i gang med kortfilmen «Two-Faced» og søker statister mellom 21. august og 23. august.