Våre foreninger

Å være frivillig under studietiden er en fin måte å bli kjent med flere studenter på. Flere av studentforeningene i Oslo har tilholdssted på Chateau Neuf. Det er disse som står for aktiviteten på huset, og de er alltid åpne for flere medlemmer. Her kan du lese mer om dem.

Arrangementsutvalget

Har du lyst til å jobbe med planlegging og gjennomføring av fester, konserter og andre ulike aktiviteter? Bli med i arrangementsutvalget!

Cinema Neuf

Cinema Neuf er en filmklubb og forening for deg som er interessert i en skikkelig filmopplevelse. Vi disponerer egen kinosal på Chateau Neuf. Vårt hovedmål er å formidle filmopplevelse og filmglede, kunnskap om film og innsikt i filmen som kunstnerisk uttrykksmiddel.

Fotoklubben

Studentenes Fotoklubb er foreningen for alle fotointeresserte studenter. Vi er en forening som er åpen for alle studenter, uavhengig av erfaring, og disponerer i tillegg Oslos beste mørkerom for de som liker “old school” best.

Impro Neuf

Har du lyst til å bli med i en morsom, leken og lærerik studentforening? Hos oss får du utvikle kreativiteten og ha det gøy på scenen – helt uten manus! Om du har lyst til å utvikle egen intuisjon, spontanitet og kreativitet, eller bare har lyst til å ha det gøy, så er Impro Neuf foreningen for deg!

Konsertforeningen Betong

Konsertforeningen Betong booker og produserer de aller fleste konserter og festivaler på huset. Dette er foreningen for deg som liker musikk og vil gi Oslo-studentene en variert musikkopplevelse!

Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug

Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug (KSHB) er en studentforening som ønsker å fremme interessen for og kjennskapen til ølbrygging- og kultur blant studenter i Oslo.

Medieavdelingen

Interesserer du deg for markedsføring, grafisk design, tekstforfatting, foto- og videoproduksjon? Da er vi foreningen for deg!

Oslostudentenes Syklubb

Oslostudentenes Syklubb jobber med å fremme syinteressen blant studenter.

Radio Nova

Radio Nova er studentenes lokale radio! Er du interessert i journalistikk, kultur og musikk? Vi ønsker alt som kan krype og gå av pratmakere, fremtidige radioteknikere og spesielle individer som har evne til å skille seg ut.

Regimet

Har du lyst til å jobbe med lyd, lys og sceneteknikk? Bli med i Regimet!

STUDiO

Er du glad i festivaler og vil gi nye studenter i Oslo en feiende start på studietiden? Da er Studentfestivalen foreningen for deg. På tvers av studieinstitusjoner samles studenter i fadderuken på Chateau Neuf og får et innblikk i studentkulturen med foredrag, konserter, fester og flere kulturelle tilbud.

Studentorkesteret STRYK

Spiller du et strykeinstrument og vil være med i et musikalsk fellesskap? Bli med i studentorkesteret STRYK!

Tappetårnet

Har du lyst til å ta del i et sosialt og morsomt miljø ved siden av studiene? Bli med i Tappetårnet! Vi drifter barene på Chateau Neuf, og jobber på alt fra debatter til rockekonserter.

Teater Neuf

Er du student og interessert i å drive med teater? Da er Teater Neuf foreningen for deg! Vi er hele Oslos studentteater, og ønsker å være et sted for kunstnerisk utvikling og et sted man kan ha det moro ved siden av studiene. Om du er den fødte skuespiller, manusforfatter eller regissør, vi tar deg i mot med åpne armer!

Teater Neuf International

Are you an English-speaking student and interested in theater? Then Teater Neuf International is the right group for you! Teater Neuf International is a volunteer theater society welcoming new-members through production, workshops, and other events – all done in English. Read more about us here!

UiO Gaming

UiO Gaming er en forening som ønsker å skape et sosialt miljø rundt gaming og e-sport