Utvalg

Regimet

Hva er Regimet?

Regimet er husets teknikere og et av mange utvalg som er med på å drifte foreningen Det Norske Studentersamfund. Uten lyd, lys og sceneteknikere ville det gått dårlig med konsertdriften på studenthuset Chateau Neuf, og derfor er vi en god ressurs å ha!

Hva gjør vi

I Regimet jobber vi med både konserter, debatter, stand up, live-streams og mange andre arrangementer som har behov for lys- og lydteknikere. Dette er foreningen som er på alle konserter, debatter og fester.

Hvem passer vi for

Er du gira på å rigge til fest, eller vil teste ferdighetene dine i lydmiksing? Eller kanskje du har lyst til å live-streame en konsert? Bli med i Regimet! Vi er et utvalg som passer for alle, så lenge du er interessert i å lære faget. Du vil få opplæring i bruk av alle lokaler på huset, fra litt mindre arrangementer i Klubbscenen til storproduksjoner i Storsalen. Å være aktiv i Regimet er en unik erfaring. Du får bli med i et stort, profesjonelt og sosialt nettverk på Chateau Neuf. I tillegg går mange fra Regimet videre til å gjøre teknikk for noen av de største konsertene og festivalene i Norge.

Kontakt oss

Høres vi ut som et utvalg for deg? Send en mail til regimet@studentersamfundet.no med litt informasjon om deg selv og hva du studerer, så hører du fra oss fortløpende!

Du kan se mer av Studentersamfundets arrangementer på Facebook og Instagram.