Bli frivillig

Foto: CF Salicath / Studentenes Fotoklubb

(Page in English)

Få mest ut av studietiden – bli frivillig på Neuf!

Hvert år drifter Neufs frivillige studenter over 1.000 arrangementer på et av landets største kulturhus og utesteder. Vi krever ingen forkunnskap fra våre frivillige og gir grundig opplæring og erfaring du kan ta med deg videre i arbeidslivet. Skal du studere i Oslo får du den beste studietiden og gratis kaffe hos oss!

Under ser du mer info om hva du kan gjøre hos oss. Fyll ut skjemaet under for å registere deg eller ta direkte kontakt med en av foreningene.

Hva får jeg som aktiv?

  • Stort sosialt nettverk
  • Relevant arbeidserfaring
  • Spennende arbeidsoppgaver
  • Gode opplevelser
  • Egne priser på, mat, drikke og medlemskap
  • Gratis kaffe

Hva kan jeg gjøre?

Tappetårnet

Vil du drifte serveringstilbudet på et av landets største utesteder? Liker du service, mennesker og flytende væske i alle farger bør du blir bartender hos oss.

Regimet

Regimet styrer lyd og lys under arrangementer på Chateau Neuf. Vi har en stor og moderne utsyrspark, og våre frivillige teknikere får ofte jobb i bransjen etter noen år hos oss.

Medieavdelingen

SoMe, Web, IT, grafisk design og tekst gjøres alt av vårt interne pr-byrå. Vil du leke med nye plattformer og eksperimentere med hvordan vi får størst rekkevidde på våre kampanjer? Kommunikasjonsavdelingen på Neuf er stedet for alle PR-spirer og IT-guruer.

Arrangementsutvalget

Vi arrangerer selv en rekke små og store arrangementer hver uke. Mikromandag, quiz, mandagskonsert, jazzjam, stand up og en rekke annet blir skapt og gjennomført av de frivillige i arrangementsutvalget.

Fant du ingenting som virket spennende? Sjekk også ut hva du kan gjøre hos våre foreninger.