Bli frivillig

Nikolai Kristiansen

(Page in English)

Få mest ut av studietiden – bli frivillig på Neuf!

Hvert år drifter Neufs frivillige studenter over 1.000 arrangementer på et av landets største kulturhus og utesteder. Vi krever ingen forkunnskap fra våre frivillige og gir grundig opplæring og erfaring du kan ta med deg videre i arbeidslivet. Skal du studere i Oslo får du den beste studietiden og gratis kaffe hos oss!

Under ser du mer info om hva du kan gjøre hos oss. Fyll ut skjemaet under for å registere deg eller ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig hvis du har spørsmål.

Hva får jeg som aktiv?

  • Stort sosialt nettverk
  • Relevant arbeidserfaring
  • Spennende arbeidsoppgaver
  • Gode opplevelser
  • Egne priser på, mat, drikke og medlemskap

Hva kan jeg gjøre?

Tappetårnet

Vil du drifte serveringstilbudet på et av landets største utesteder? Tappetårnet er våre frivillige bartendere og står i barene under vanlig ukesdrift, under klubbkonseptene i helgen og under events og andre utleieproduksjoner. Liker du service, mennesker og flytende væske i alle farger bør du blir bartender hos oss.

Regimet

Regimet styrer lyd og lys under arrangementer på Chateau Neuf. Vi har en stor og moderne utsyrspark, og våre frivillige teknikere får ofte jobb i bransjen etter noen år hos oss.

Medieavdelingen

SoMe, Web, IT, grafisk design og tekst gjøres alt av vårt interne pr-byrå. Vil du leke med nye plattformer og eksperimentere med hvordan vi får størst rekkevidde på våre kampanjer? Kommunikasjonsavdelingen på Neuf er stedet for alle PR-spirer og IT-guruer.

Arrangementsutvalget

Vi arrangerer selv en rekke små og store arrangementer hver uke. Mikromandag, quiz, mandagskonsert, bingo, jazzjam og en rekke annet blir skapt og gjennomført av de frivillige i arrangementsutvalget.

Frivilligavdelingen

Syns du personalhåndtering og administrasjon er hett? Da har du helt rett og bør bli med i vår frivilligavdeling. Her kan du hjelpe over 100 frivillige i å ha det bra på huset, sørge for at vi rekrutterer nye og at de får den oppfølgingen de trenger.

Økonomi- og markedsavdelingen

Tall, analyse og markedsplaner er nøkkelord for de som skal sørge for at vi driftes bra også økonomisk. Med ansvar for salgs- og regnskapsanalyser, sponsorarbeid og markedsarbeid ovenfor vår medlemskapsordning er det nok av spennende utfordringer.

Fant du ingenting som virket spennende? Sjekk også ut hva du kan gjøre hos våre foreninger.