Bli frivillig

Få mest ut av studietiden – bli frivillig i Det Norske Studentersamfund! Søk her.

Det Norske Studentersamfund er en forening som drifter studenthuset Chateau Neuf. Vi består av en rekke utvalg som jobber med hver sine ansvarsområder. Vi har Tappetårnet som bemanner alle barene på huset, Konsertforeningen Betong arrangerer konserter med store og små artister fra Norge og utland og Regimet som sørger for at alt av teknisk, lyd og lys funker som de skal. Vi er også en paraplyorganisasjon som tilrettelegger for at studentforeninger skal kunne utføre sine aktiviteter og arrangementer, og bidra til å opprettholde studentkulturen i Studentersamfundet.

Det Norske Studentersamfund er en forening som passer for alle uansett interesse og bakgrunn. Våre utvalg er alltid på utkikk etter flere engasjerte studenter som vil være med på å drifte studenthuset Chateau Neuf. Sammen med flere av studentforeningene på huset, sørger vi for at Oslo-studentene får oppleve et jevnt nivå av aktiviteter og arrangementer, og har tilgang til et felles møtested på tvers av studieretninger og studiesteder.

Hvorfor være frivillig

I tillegg til å være et etterlengtet pusterom fra lesesalen, kan en forening gjøre studietiden din både mer interessant og lærerik. Ved å være frivillig i Det Norske Studentersamfund får du:

  • Relevant arbeidserfaring
  • Muligheten til å jobbe med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver.
  • Gratis kaffe og te
  • Reduserte priser på arrangementer og enkelte varer i baren.
  • Et sosialt nettverk som sørger for mange sosiale og morsomme opplevelser. Vi arrangerer interne fester, gallaer, vafler på blåmandager, hytteturer, juleverksted, og mye mer!

Høres dette ut som noe for deg? Fyll ut dette skjemaet med dine ønsker, eller ta direkte kontakt med lederne for utvalgene, så hører du fra oss!

Er du interessert i å jobbe med noe annet? Vi har et mangfold av studentforeninger på huset. Sjekk de ut her.