Utleie

Chateau Neuf har lokaler til diverse arrangementer, og alle våre lokaler er tilgjengelige for utleie, både for studenter, utdanningsinstitusjoner og andre. Vi har blant annet huset Spellemannsprisen og Dalai Lama!

Hopp til lokalene

Vi har en stor variasjon av lokaler som passer til flere typer arrangementer, f.eks konserter, debatter, teater eller møter.

Lån av lokaler er gratis for SiO-registrerte studentforeninger (det kan påløpe produksjonskostnader ved personale som f.eks. teknikere og vakter på arrangementet).

For å låne lokaler på Chateau Neuf kan studenter og utdanningsinstitusjoner benytte dette skjema for forespørsel om lokaler. Henvendelser kan også gjøres ved å kontakte Henrik Evensen på henrik@neuf.no.

Andre kan også benytte seg av Chateau Neufs lokaler til arrangementer og events.
For mer informasjon og pristilbud, kontakt Marte Knutsen på marte@neuf.no.

Våre lokaler

Se utvalgte lokaler i vår 3D-løsning

Med vår 3D-løsning har du muligheten til å navigere deg rundt på huset! Du kan bevege deg mellom etasjer ved å trykke på tallene i lille kolonnen nederst til høyre. Dra deg rundt fra rom til rom ved å klikke dit du vil. Den røde og hvite kompassnålen lar deg rotere bildet. Pluss- og minus-knappene i høyre hjørne kan brukes for å zoome inn eller ut. Du starter i foajeen i 1. etasje – men ta gjerne en titt på lokalene i alle etasjer!