Utleie

Rein Amundsen
(page in english)

For studenter og utdanningsinstitusjoner

Chateau Neuf er studentkulturhuset i Oslo med en rekke lokaler til all type bruk. Vi har også møterom og to faste serveringspunkter. Bruk av lokaler er gratis for studenter, men det vil påløpe produksjonskostnader hvis vi må sette opp personale som f.eks. teknikere og vakter på arrangement.

For å låne lokaler på Chateau Neuf må du ta en titt på våre Retningslinjer for lån av lokaler og benytte dette søknadsskjema for å søke om lokaler til din aktivitet. Vi tar ikke i mot bookinghenvendelser på epost, men svarer gjerne på spørsmål.

Bookingansvarlig er på Chateau Neuf mandag: 17:00-21:00
Arbeidstid: Mandag – Fredag 12:00-19:00
Dersom du ønsker å booke under en uke i forveien må denne henvendelsen sender på mandag, ellers så skjer ikke ditt arrangement.

Kontaktpunkt Habiba Elisabeth Stray 974 97 282 booking@neuf.no

 

For andre

Huset leies også ut til events og andre arrangementer for ikke-studentforeninger. Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud eller last ned brosjyre her.

Kontaktpunkt André Titland 415 52 008 andre.titland@studentersamfundet.no

 

Kalender

Se kalender og ledige lokaler her.

Markedsføring av arrangementer

Ta kontakt med vår kommunikasjonsavdeling for markedsføring av ditt arrangement. Vi kan plassere ditt arrangementet på våre nettsider, sosiale medier og trykkmateriell.

Lillesalen

Lillesalen
Lillesalen er Chateau Neufs flerbrukssal. Rommet har et amfi med plass til omtrent 100 personer som kan skyves sammen og åpne opp gulvareal for fest og konsert. Det har også et plug-and-play filmvisningssystem, så man enkelt kan bruke det som kinosal.

Tekniske spesifikasjoner

Etasje 2
Stående 200
Sittende 100
Bruk Konsert, foredrag, fest, debatt, teater, filmvisning
Bar BokCafeen i naborommet
Lyd Ja
Lys Ja
A/V Ja

 

Biblioteket

bc-illustrasjon3-1024x682
Biblioteket kan beskrives som Chateau Neufs lounge. Det er et stort forsamlingslokale omgitt av Det Norske Studentersamfunds boksamling og malerier av Hans Majestet Grisen. Det gjør seg ypperlig som forsamlingslokale for alt fra julebord og fest til quiz og bingo. For arrangementer større enn 50 personer, må man booke Jan P. Syses sal i tillegg.

Etasje 2
Stående 50/150
Sittende 30/100
Bruk Foredrag, fest, debatt, forsamling
Bar BokCafeen i naborommet
Lyd Ja
Lys Nei
A/V Nei

 

Jan P. Syses sal

373
Jan P. Syses sal eller Sysesalen er Chateau Neufs største møterom. Her kan man holde møter og seminarer. Lokalet har et plug-and-play A/V-system, så man bare trenger å koble inn en HDMI- eller VGA-kabel, så slår videoprojektoren seg på og lerretet ruller ned.

Etasje 2
Stående 65
Sittende 30
Bruk Møte, seminar, konferanse
Bar BokCafeen i naborommet
Lyd Nei
Lys Nei
A/V Ja

 

Betong

10866099_953336598023801_401112132364412530_o
Betong er Chateau Neufs hovedkonsertscene. Kjelleren har blitt pusset opp de siste årene, og har nå et imponerende lydanlegg. Lokalet har plass til 1000 besøkende, og kan seksjoneres av med hengende tepper for å få lokalet til å virke mindre om nødvendig. Lokalet har en hovedbar og en støttebar som kan brukes ved veldig store arrangementer. Betong har også egen garderobe.

Tekniske spesifikasjoner

Etasje Kjeller
Stående 1000
Sittende 350
Bruk Konsert, debatt, sceneshow, fest
Bar Ja
Lyd Ja
Lys Ja
A/V Nei

 

Klubbscenen

Klubbscenen
Klubbscenen er en av Chateau Neufs mest populære arrangementslokaler. Lokalet har 10kvm scene, full lys- og lydrigg og tilhørende bar.

Tekniske spesifikasjoner

Etasje Kjeller
Stående 200
Sittende 100
Bruk Konsert, debatt, sceneshow
Bar Ja
Lyd Ja
Lys Ja
A/V Nei

 

Storsalen

Storsalen2
Storsalen er studentenes storstue. Salen tar 1.000 publikummere i amfiet og har tidligere huset både Idol, Spellemannsprisen og Melodi Grand Prix.

Tekniske spesifikasjoner

Etasje 3
Sittende 1000
Bruk Konsert, debatt, teater, sceneshow
Bar Nei
Lyd Ja
Lys Ja
A/V Ja

 

Teaterscenen

Autobahn2
Teaterscenen er Chateau Neufs «Black box»-scene. Den er et tomt, svart rom som kan bli til det man måtte ønske å gjøre den til. Har en enkelt lysrigg i taket, og sceneelementer som kan bygges opp til amfi.

Etasje 2
Stående 120
Sittende 60
Bruk Teater, fysisk workshop
Bar Nei
Lyd Nei
Lys Enkel lysrigg
A/V Nei

 

Glassbaren (+ Betonghaven)

25_magasing_01_AHo
Glassbaren ligger i første etasje, har tilknyttet kjøkken og er Chateau Neufs kafé. Glassbaren har også en liten scene, og kan skilles av fra foajeen, som gjør det mulig å arrangere små konserter også i dette lokalet. Glassbaren er tilknyttet Betonghaven, som er en stor sydvendt terrasse med plass til omtrent 100 gjester.

Etasje 1
Stående 90
Sittende 40
Bruk Bar – små konserter o.l. er mulig
Bar Ja
Lyd Ja
Lys Nei
A/V Nei

 

Bokcafeen

image.inc.php
Bokcafeen er hovedbaren i andre etasje. Det er en koselig bar blant bøkene i Det Norske Studentersamfunds boksamling. Lokalet er tilknyttet Lillesalen, Biblioteket og Jan P. Syses sal, tre av Chateau Neufs hyppigst brukte lokaler.

Etasje 2
Stående 200
Sittende 70
Bruk Bar – små konserter o.l. er mulig
Bar Ja
Lyd Ja
Lys Nei
A/V Nei

 

Møterom

Møterom
Chateau Neuf har 3 mindre møterom i 1. etg. Disse er perfekte for kollokvier, organisasjonsmøter eller seminarer.