Utleie

Chateau Neuf har lokaler til diverse arrangementer, og alle våre lokaler er tilgjengelige for utleie, både for studenter, utdanningsinstitusjoner og andre. Vi har blant annet huset Spellemannsprisen og Dalai Lama!

Hopp til lokalene

(Page in English)

Se kalender og ledige lokaler

For studenter og utdanningsinstitusjoner

OBS: Smittevern og sikkerhet kan ha påvirkning på våre opprinnelige retningslinjer og kapasitet.

Bruk av lokaler er gratis for SiO-registrerte studentforeninger. Det vil dog påløpe produksjonskostnader hvis vi må sette opp personale som f.eks. teknikere og vakter på arrangementet.

For å låne lokaler på Chateau Neuf må du ta en titt på våre Retningslinjer for lån av lokaler og benytte dette skjema for forespørsel om lokaler til din aktivitet. Vi foretrekker at bookinghenvendelser sendes via skjemaet, men henvendelser kan også sendes på e-post til adressen under.

Kontakt
Hanna Limstrand – 938 96 293 – guro.booking@gmail.com

For andre

Alle kan benytte seg av Chateau Neuf til arrangementer og events.
Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

Kontakt
André Titland – andre.titland@studentersamfundet.no

Våre lokaler

Se utvalgte lokaler i vår 3D-løsning

Med vår 3D-løsning har du muligheten til å navigere deg rundt på huset! Du kan bevege deg mellom etasjer ved å trykke på tallene i lille kolonnen nederst til høyre. Dra deg rundt fra rom til rom ved å klikke dit du vil. Den røde og hvite kompassnålen lar deg rotere bildet. Pluss- og minus-knappene i høyre hjørne kan brukes for å zoome inn eller ut. Du starter i foajeen i 1. etasje – men ta gjerne en titt på lokalene i alle etasjer!