Utvalg

Tappetårnet

Hva er Tappetårnet?

Tappetårnet er et av flere utvalg som er med på å drifte foreningen Det Norske Studentersamfund på Chateau Neuf. Vår oppgave er å bemanne barene under de ulike arrangementene som tar plass på huset, og vi jobber på alt fra debatter til rockekonserter. Vi startet opp høsten 2000, og har gjennom årene bygget opp en solid base av dyktige og effektive bartendere, som med glede lærer opp nye medlemmer.

Hva gjør vi?

Tappetårnet sørger for å drifte barene under arrangementer på frivillig basis, i regi av Studentersamfundet eller andre arrangører. Vi har primært ansvaret for Bokcaféen, men du finner oss også i barene i kjelleren når det er arrangementer der. I Tappetårnet vil du få god opplæring og kursing i drinkmiksing, og ølkurs/-smaking i samarbeid med Ringnes. Vi har i tillegg et veldig bra internmiljø, som bare blir bedre for hver dag som går, og vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av det!

Hvem passer vi for?

Driften vår er avhengig av sosiale, engasjerte folk som har lyst til å stå bak bardisken. Dersom du har lyst til å lære hvordan man driver bar, eller bare har lyst til å prøve deg som bartender og bli en del av det beste studentmiljøet i byen, så send en e-post til oss, eller stikk innom og ta en prat med oss i baren! Du kan lese mer om hvordan det er å være frivillig for Tappetårnet her.

Kontakt

Du kan sende en e-post til oss på tappetaarnet@studentersamfundet.no dersom du lurer på noe, eller har lyst til å bli en del av gjengen. Du kan også melde deg opp i dette skjemaet, så blir du kontaktet fortløpende.

Sjekk oss også ut på Facebook og Instagram!