STUDiO

admin

The Student Festival in Oslo

Studentfestivalen i Oslo (STUDiO) er Norges største årlige studentfestival og er en heftig og mangfoldig feiring av alle Oslos studenter. Festivalens formål er å gi nye og gamle studenter en feiende flott semesterstart. Studentfestivalen har røtter tilbake til 1947 da det for første gang ble arrangert en Studenteruke.

The Student Festival in Oslo (STUDiO) is Norway’s biggest annual student festival, and it’s a wild and diverse celebration of all of Oslo’s students. The purpose of the festival is to make the beginning of the new student year a good one for both new and returning students.

Ta del i Oslos største semesterstart! Vi ønsker å samarbeide med deg og din forening! Bli med å ta imot 40.000 studenter til høsten! 

Vil din forening arrangere noe under STUDiO?

Planlegningen av STUDiO (Studentfestivalen i Oslo) 2013 er gang for fullt! I anledning festivalen skal vi ta i mot nesten 40.000 nye og gamle studenter fra UiO og HiOA og ønsker derfor et tett samarbeid med dere! Gjennom samarbeidet håper vi at folk kan bli kjent med hverandre på tvers av læresteder, og styrke identiteten som student i Oslo. Og ikke minst bevise at det er et meget bra studentmiljø i Oslo!

Vil dere ha med et arrangement i programmet vårt?

Har dere debatter, konserter, foredrag, revy, fredagspub, stand up, semesterstarfest osv. som dere VET dere kommer til å arrangere og har fastsatt dato – send inn info til oss så fort som mulig, så er dere sikret plass i programmet! Frist for å sende inn informasjon om hva dere skal arrangere er 20. mai! Alle faddere og nye studenter ved HiOA og UiO får programmet.

Vil dere arrangere noe i teltene ved HiOA (Frydenlundplassen) eller UiO (Fredrikkeplassen), ta kontakt. Disse arrangementene skal helst ikke koste noe å arrangere – her ser vi etter debatter og foredrag på dagtid og sang, quiz, DJ og stand up på kveldstid.

Send mail til studio-arrangement@studentersamfundet.no

Vi gleder oss til studiestart!