Utvalg

Medieavdelingen

Hva er Medieavdelingen?

Medieavdelingen er et av flere utvalg som er med på å drifte foreningen Det Norske Studentersamfund på Chateau Neuf. Vår oppgave er å promotere og synliggjøre alle de ulike arrangementene som finner sted på Chateau Neuf, og fremme det fantastiske arbeidet som ligger bak av de frivillige og engasjerte Oslo-studentene! Dette gjør vi gjennom sosiale medier og ulike medieproduksjoner.

Hva gjør vi?

Medieavdelingen har mange spennende og varierte oppgaver!

Design

Som grafisk designer vil du jobbe mye med design av plakater og flyers til arrangementene som tar plass til huset. Du kan også få forespørsler om å designe logoer til foreninger, bannere, brosjyrer, kampanjemateriell, og mye mer.

Film og foto

Som filmprodusent vil du jobbe med å visuell presentasjon av foreningene og aktiviteten som skjer på huset. Du kan lage promofilmer til andre studentforeninger, lage programslipp for semesteret, og innholdsproduksjon til sosiale medier. Som fotograf vil du ta bilder på konserter, arrangementer, og til artikler som blir skrevet av skribentene våre.

Tekst

Som skribent hos Medieavdelingen kan du skrive artikler for Studentersamfundet, eller for utvalgets interne nettsider. Du kan blant annet skrive teateranmeldelser, intervjue studentene på huset om frivillighet, og om ting som beveger seg i studentkulturen. I tillegg kan du skrive tekstene som trengs i andre medieproduksjoner.

PR og markedsføring

Som PR-arbeider kan du velge mellom å jobbe med sosiale medier, og å møte studentene der de er. Jobber du med sosiale medier vil du stå for innholdet som blir publisert i våre sosiale kanaler, dekke arrangementer og sørge for at Det Norske Studentersamfund eksisterer på det digitale kartet. Utenom sosiale medier kan du henge opp plakater til diverse arrangementer på campus, og stå på stand og promotere husets aktiviteter.

IT og vedlikehold

EDB-gjengen (elektronisk databehandling) er en undergruppe i Medieavdelingen som sørger for at servere, nettverk og programvarer funker som det skal. De drifter det fysiske og trådløse nettverket på huset, er teknisk ansvarlig for nettsider og e-post, og jobber med løsninger og utvikling innen IT.

Hvem passer vi for

I Medieavdelingen er du velkommen uansett hvilken bakgrunn og erfaring du har. Det viktigste er at du har interesse for faget, er villig til å lære og kan levere til deadline. Er du student innen en mediefaglige studieretning og ser for deg en jobb i mediebransjen? Da er Medieavdelingen et flott sted å bygge en portefølje. Vi møtes ukentlig hver onsdag kl 1813 på kontoret vårt i tredje etasje på Chateau Neuf!

Kontakt

Høres dette ut som noe for deg? Send oss en mail på ma@studentersamfundet.no og fortell oss litt om deg selv og hva du vil jobbe med, eller registrer deg i dette skjemaet her, så hører du fra oss fortløpende!

Sjekk oss også ut på Facebook, Instagram og på vår nettside.