NavnDavid Pettersen
Alder23 år
Utdanning Offentlig administrasjon og ledelse ved UiO
VervØkonomiansvarlig

Etter medlemsmøtet i høst ble det bestemt å gjenopprette vervet som økonomiansvarlig. Økonomiarbeidet har de siste årene vært delt mellom styret og ledelsen i Det Norske Studentersamfund (DNS). Nå er det igjen et eget verv. Men hva betyr det i praksis?

Det blir mye av det man forventer av en økonomiansvarlig egentlig, søke midler, fakturering, regnskap osv., forteller David Pettersen, fersk økonomiansvarlig i DNS.

David kommer fra styret i DNS, og studerer offentlig administasjon og ledelse ved Universitetet i Oslo.

Gjennom studietiden har han engasjert seg mye i studentfrivilligheten.

Tror nesten jeg har vært gjennom alle steg av studentdemokratiet og bruker mye tid på Chateau Neuf som frivillig.

David Pettersen er Studentersamfundets trer inn i gjenopprettet verv.


Her på Chateau Neuf begynte har først i foreningen UiO Gaming, som har lokaler på huset. Senere ble David med i Tappetårnet, før han stilte til styret i Studentersamfundet.

Davids første møte med Chateau Neuf var, som for mange andre, under STUDiO.

Men grunnen til at jeg ble frivillig var egentlig fordi jeg møtte en som hadde var foreningsleder på huset i studentpolitikken.

Har altfor mange gode minner herfra, men om det er en ting som stikker ut er det min andre gangfest, der UiO Gaming vant med casino tema!

Hvordan har studentfrivilligheten vært viktig for deg?
Ved å gi meg en plass i Oslo. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker og fått så mange gode erfaringer ved å være engasjert, og jeg føler jeg virkelig har funnet min plass å være. Hvis det er en ting jeg kan anbefale alle studenter, så er det å engasjere seg på en eller annen måte.

Hva er dine ambisjoner for DNS i tiden framover?
 Jeg har et ønske om at vi kan få til større og bedre arrangementer enn tidligere. STUDiO er allerede veldig bra, men jeg tror vi kan gjøre det enda bedre.

Å gjøre det sosiale livet til studenter bedre er akkurat derfor jeg engasjerer meg, og jeg håper at jeg kan bidra til mer for studentene som økonomiansvarlig på studenthuset!