Har du lyst til å lede en av Norges største studentfestivaler? Chateau Neuf og Det Norske Studentersamfund søker festivalsjef til STUDiO 2024!

Hva er STUDiO?

Studentfestivalen i Oslo (STUDiO) er Studentersamfundets fadderfestival på Chateau Neuf, og har som formål å være det viktigste samlingspunktet for nye og gamle studenter under fadderuka. 

Gjennom et bredt og variert kulturprogram skal STUDiO tilby studentene et innblikk i hva Chateau Neuf kan by på resten av året. I tillegg samarbeider vi med de ulike studiestedene og fadderordningene, slik at vi lager en fadderfestival for alle studenter i Oslo.

I 2024 skal STUDiO foregå i perioden 9. august – 25. august. Festivalsjefen inntrer i løpet av  november 2023, utpeker resten av festivalstyret og jobber frem til evalueringen er ferdig i løpet av september 2024. I planleggingsfasen jobber festivalstyret jevnt og trutt med festivalen, og gradvis mer intensivt etterhvert som festivalen nærmer seg.

… Og hva gjør festivalsjefen?

Festivalsjefen har det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring av de ulike kulturarrangementene festivalen tilbyr, og er med på å sette sammen og lede en arbeidsgruppe som sammen skal lage den beste studentfestivalen i Chateu Neufs historie. 

Festivalsjefen rapporterer til styret til Det Norske Studentersamfund, og vil få hjelp og veiledning gjennom hele prosessen av dyktige ansatte som jobber med booking og gjennomføring av kulturarrangementer på Chateau Neuf året rundt.

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du:

 • Er en kreativ, initiativrik og humørfylt person, som elsker ung kultur
 • Har erfaring med produksjon og planlegging av større kulturarrangementer
 • Er effektiv, samarbeidsvillig, utadvendt og har gode lederegenskaper 
 • Ønsker å utvikle deg innenfor kulturfeltet, og ønsker erfaring med kulturproduksjon og festivaldrift
 • Er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
 • Holder hodet kaldt når det koker

Hvorfor bør du søke?

Rollen som festivalsjef for STUDiO 2024 gir deg uvurderlig erfaring med alt som har med planlegging, koordinering og gjennomføring av en festival å gjøre, i tillegg til et mangfoldig kontaktnettverk med ulike unge kulturarrangører som også elsker å lage festival. Brenner du for å skape gode kulturopplevelser, vil du få muligheten til å være med på å skape en festival som setter spor etter seg, i tillegg til at du vil utvikle deg faglig innenfor kulturfeltet.

Vi tilbyr:

 • Uvurderlig erfaring innen kulturdrift
 • Et bredt kontaktnettverk i bransjen
 • Stor frihet i valg av konsept og prosjektorganisering
 • Aktivstatus hos Det Norske Studentersamfund, med goder som rabatterte priser på servering og arrangementer på Chateau Neuf
 • Honorar på kr. 28000,-

Om Chateau Neuf og Det Norske Studentersamfund

Chateau Neuf er studentenes kulturhus og driftes av Det Norske Studentersamfund. Mange andre foreninger har også tilholdssted her, og alle SiO-registrerte studentforeninger kan leie lokaler kostnadsfritt hos oss. Hver dag skjer det en rekke varierte aktiviteter og arrangementer i våre mange lokaler, i regi av både interne og eksterne arrangører. Vi jobber hver dag for at Chateau Neuf skal være alle studenters foretrukne tilholdssted i Oslo.

Høres dette ut som noe for deg?
Send søknadstekst og CV til studio@studentersamfundet.no

Søknadsfrist
15. november