NavnEnya Gustava Liverød Gundersen
Alder27 år
UtdanningUtøvende scenekunstner
StillingBillettlukeansvarlig 

Enya Gustava Liverød Gundersen er Chateau Neufs nye billettansvarlig! Hun er utdannet scenekunstner, og har jobbet som inspisent i Teatret Vårt og vært kulturkonsulent for ungdom i Ålesund. I tillegg har hun det siste året skapt og spilt teater med teaterkompaniet sitt.

Nå er jeg også frilanser og skriver masse søknader ved siden av jobben her på Chateau Neuf.

Kan du fortelle om din nye jobb?
Den innebærer å møte deg med et stort smil og hjelpe deg med alle spørsmål du har rundt billettene dine, slik at du bare kan lene deg tilbake å nyte showet du skal se hos oss på Chateau Neuf.

Alle som kommer inn dørene skal oppleve seg godt tatt i mot og føle at dette er et sted de gjerne kommer en og to og tre ganger til å deltar på ting, fortsetter hun.

Enya oppdaget Chateau Neuf gjennom en fuktig halloweenfest hvor hun var utkledd som sitt store idol Taylor Swift, en sen novembernatt i fjor høst.

Halloweenfest til tross, har Enya aldri jobbet på huset før eller vært aktiv. Hun studerte nemlig i Volda.

Jeg var veldig aktiv i studentfrivilligheten selv i Volda, og vi ble virkelig en familie som gikk gjennom alt sammmen, og når det er første gang en bor langt hjemmefra så føles det både trygt og ufattelig godt å være en del av det frivillige studentmiljøet, forteller hun og fortsetter:

I tillegg til at det finnes ingenting som er artigere enn det, og en lærer mye om ansvar, jobb og samarbeid på veien. Vinnvinn!