Ragnhild Vassbotn (24) er ansatt som ny administrasjonsleder hos Chateau Neuf AS. Hun tok sine første steg på huset som frivillig under Studentfestivalen i Oslo 2016 og har siden vært aktiv i både Tappetårnet, Arrangementsuvalget, Studentfestivalen i Oslo 2019 og styret.

Stillingen Vassbotn har fått som administrasjonsleder er en nyopprettet stilling på Chateau Neuf. Som administrasjonsleder er man daglig leders nærmeste medarbeider og har blant annet overordnet ansvar for at administrasjonen på huset fungerer optimalt og har god kommunikasjon med hverandre og med andre som holder til på Chateau Neuf. I tillegg skal hun jobbe ekstra med å sørge for god kommunikasjon og samarbeid med Universitetet i Oslo og andre utdanningsinstitusjoner i byen.

Både litt skummelt og veldig kjekt

At dette er er helt ny stilling på huset og man ikke har noen «oppskrift» på hvordan den skal gjøres synes hun virker spennede.

-Det er både litt skummelt og veldig kjekt. Det er spennande å forme arbeidet litt medan ein går og finne ut kvar skoen trykker og kunne ta tak i det. Ein del arbeidsoppgåver er jo allereie avklart og “lette” å ta fatt på, medan andre ting rett og slett må finnast ut av fortløpande. Det gjer jo til at ein kan tilpasse stillinga heilt etter behov som dukkar opp noko eg syns er veldig bra, sier Vassbotn.

Hun er straks ferdig med en Bachelor i Musikkvitenskap frå UiO og har gjennom studietiden vært aktiv i Tappetårnet som frivillig bartender og vært i styret der fra 2016 til 2020. Hun var også frivilligansvarlig for Studentfestivalen i Oslo i 2019. Fra sommeren 2020 til sommeren 2021 var hun styreleder i Det Norske Studentersamfund og har ellers vært innom Arrangementsutvalget og gjort en del jobbar som frivillig produsent for ulike studentarrangement på huset.

Et sted å føle seg hjemme

Ettersom hun har engasjert seg såpass mye på Chateau Neuf spør vi den nye administrasjonslederen hva det beste med å jobbe på Chateau Neuf er.

Å kunne gi Oslostudentane ein stad der dei kan boltre seg og føle seg heime. Særleg under koronoapandemien var det veldig kjekt (sjølv om pandemien var kjip) å stadig kunne jobbe med å halde studenthuset så opent som mogleg for studentane i Oslo. I tillegg er det jo voldsomt mykje flinke og kjekke frivillige og tilsette å jobbe saman med her!

Vassbotn legger også til at et av hennes beste minner fra Chateau Neuf er fra arbeidet rundt Studentfestivalen i Oslo.

– Å sjå så mange frivillige i sving og så mange studentar som kosar seg i fadderveka er kjempekjekt og huset viser seg frå si aller beste side i denne perioden, sier hun.

Vi ønsker Vassbotn lykke til i den nye jobben!