Vi har ansatt to nye produsenter! Thea Arnesdotter Lien og Vegard Fjellestad.

Vegard har tidligere jobbet med festivaler, forestillinger, foredrag, konserter, kurs og konferanser i Trondheim. Thea har jobbet et år som stipendiat på Rønningen Folkehøgskole, som assistent på Ullevål skole og på AKS, og som jobbkonsulent i Fretex Jobb. Hun har også vært med som korist i Fieh siden 2015, og begynte i januar 2022 med booking for ulike musikere sammen med Bendik Kjørholt i Bendik Bookings.

Som produsenter har man det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring av arrangementer på Chateau Neuf. De skal sørge for at kundene har gode opplevelser og at arrangementer går som de skal. Arrangementer som ikke er arrangert av studenter er også viktige for å økonomisk livnære Chateau Neuf som et kulturhus for studenter i Oslo.

Navn: Vegard FjellestadNavn: Thea Arnesdotter Lien
Alder (Vegard): 26Alder (Thea): 27
Utdanning (Vegard): Dobbel bachelor i Musikkteknologi og FilosofiUtdanning (Thea): Master i Religion, samfunn og politikk
Jobb (Vegard): Produksjonsansvarlig for Chateau Neuf ASJobb (Thea): Produksjonsansvarlig på Chateau Neuf, booking agent i Bendik Bookings og utøvende musiker i Fieh
Funfact (Vegard): Min onkel kan lage blomkålsuppe som smaker som pizzaFunfact (Thea): Jeg har skrevet en 120 sider lang masteroppgave om Sylvi Listhaugs bruk av verdier og religion i innvandringsargumentasjon på sosiale medier
Hvordan oppdaget du Chateau Neuf (Vegard): Det er jo umulig å ikke oppdage! Dette myteomspunnede huset har svirret rundt i min bevissthet siden mine tidlige tenårHvordan oppdaget du Chateau Neuf (Thea):
Jeg studerte på Menighetsfakultetet, så Chateu Neuf var så og si vegg i vegg med studiestedet mitt

Thea har ikke vært aktiv eller jobbet på Chateau Neuf tidligere, men har som student vært på mang en jam i BokCafeen, drukket mange kaffekopper i Glassbaren, vært på ulike konserter på huset og spilt konsert her selv med Fieh!

– Og ikke minst, jeg har dansa og kost meg på Femfest og Mensenparty i regi av Venstrealliansen, legger hun til.

Vegard har heller ikke vært aktiv eller jobbet her tidligere, men har vært publikum på innspilling av Norske Talenter i Storsalen, og ble intervjuet på Kvegpels på Radio Nova med bandet Moose Empire i 2015.

Vi er veldig stolte av å få Thea og Vegard som ansatte hos oss!