ULYDIG : Katie Keller + Supp: lilleStine

Marte Gravem Isaksen Konsert ULYDIG
lørdag
14.
oktober
2017
klokken
20.00
Betong Kjøp billett (150 / 50)
ULYDIG presenterer Katie Keller 14. oktober på Betong, Chateau Neuf! Support for kvelden er lilleStine!Facebookarrangement
CC: 150 kr / 50 kr for medlemmer av Det Norske Studentersamfund
ID: 20 / 19 med studentbevis

ULYDIG presenterer Katie Keller 14. oktober på Betong, Chateau Neuf! Support for kvelden er lilleStine!

Katie Keller
Med sitt rå, sexy og direkte uttrykk gjør Katie Keller seg til en bemerkelsesverdig artist i den danske musikkbransjen. Katie har alltid visst at hun skulle arbeide med musikk og har brukt det som et frirom og verktøy gjennom perioder i livet sitt. Hun er ikke redd for å drømme stort og internasjonalt.

Hun ga nylig ut singelen «Erstatning», hvor hun kommer med en ny lyd, som hun mener hun føler seg mer hjemme i. «Erstatning handler om hvis du er lei av livet ditt slik det er nå, og har behov for en pause, enten det gjelder et forhold, dop eller annet, så la meg komme og være din erstatning for hva enn som pleide å gjøre deg høy. I selve lyrikken har vi valgt å bruke det maskuline og feminine opp mot hverandre».

lilleStine
Artisten og låtskriveren lilleStine er født og oppvokst på Vestlandet, hvor hun brukte mye tid på å jobbe med musikk. Hennes første singel «Alle Vet» ble utpekt som en av de beste norske utgivelsene av Spotify i 2016. Singelen «Jeg Lover Deg», utgitt i januar i år, er hennes andre singel.

I tillegg til å jobbe med sin egen debut EP, er hun også medlem av bergensgruppa Norsk Tiger, som siden 2012 har utgitt seks singler og to album.

OM ULYDIG
ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige artister innen hiphop og RnB i Skandinavia. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og vår visjon er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Konsertserien er et samarbeid mellom Det Norske Studentersamfund, Konsertforeningen Betong og Feministisk Forum.

/

Det koster 250 kr i året å være medlem av Det Norske Studentersamfund! Alle medlemmer får avslag på mat og drikke i baren, kinovisninger, teater, konserter og fester. Dersom du vil bli medlem kan du gå på app.neuf.no og laste ned vår app. Her kan du betale og være klar med ditt medlemsskap når du kommer på konsert 🙂