TV-aksjon 2018: Kirkens bymisjon

søndag 21. oktober 2018
kl. 14:0000:00
Pris: Gratis

Søndag 21. oktober er det duket for årets største dugnad!

TV-Aksjonens Studentkorps fungerer som et supplerende korps til bydelskomiteene. Det betyr at vi ikke har egne ruter for bøssebærere, men sender bøssebærere til de områdene i Oslo som på aksjonsdagen mangler full dekning.

Hvorfor skal jeg gå for Studentkorpset? Fordi vi sørger for at Oslo får full dekning av bøssebærere, slik at alle husstander får besøk på aksjonsdagen! OG fordi vi har sammen med Studentparlamentet ved Universitetet i Oslo og Chateau Neuf – Det Norske Studentersamfund har mekket det kuleste arrangementet!

Bli med oss etter TV-aksjonen for underholdning, mat og hygge!
__________________________________________________________________
Foreløpig program for dagen:

15.30 Oppmøte på Chateu Neuf
16.00-18.00 Aksjonen starter- bøssebærer blir sendt ut fortløpende!
18.00 Kom tilbake til Neuf, vi har mat og snacks klart!
19.00-20.00 Lær gode studieteknikker rettet mot eksamen med Stein Kvalheim
20.00 underholdning og mingling

Årets aksjon går til Kirkens Bymisjon sitt arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Har du ikke meldt deg på enda? Registrer deg med ‘Studentkorpset’ på www.blimed.no

Vi trekker ut en heldig vinner blant alle de som har registrert seg med ‘Studentkorpset’. Vinneren får to billetter til Flashdance på Chateau Neuf.