Swiftievalen: Perleworkshop

mandag 10. juni
kl. 19:00
Pris: Gratis

It’s been a long time coming, but … Velkommen til Norges første Taylor Swift festival!
Hvis Taylor Swift ikke kommer til Norge, tar vi Taylor Swift til Oslo!

10. til 14. juni blir det Swiftieval på Chateau Neuf. Fem dager pakket med med livekaraoke, musikkbingo, perling, DJ, fest, drag og til og med burlesque – alt i Swift stil.

Skaff deg billetter nå!

✨ PROGRAM ✨

Mandag 10. juni, kl. 19:00:
Perleworkshop/friendship bracelets workshop i foajeen ✨

Tirsdag 11. juni, kl. 19:00:
Taylor Swift-Quiz i Glassbaren + Betonghaven ✨

Onsdag 12. juni, kl. 20:00:
Musikkbingo med Swift-tema i Galleriet ✨

Torsdag 13. juni, kl. 19:30:
Karaoke med live band i Betong ✨

På torsdag får du muligheten til å stå på scenen og synge Taylor Swift! Bandet Dansemaskintelegrafen kommer tilbake til Betong, og med seg har de våre alles favorittlåter. Kom i ditt beste antrekk, ta med deg en venn, og syng låtene fra din yndlings-era. Etter endt karaoke blir det DJ og fest ut kvelden!

Fredag 14. juni, kl. 20:30:
Fest med drag og burlesque-show ✨

På fredag blir det den ultimate Taylor Swift-festen i Betong! Etter endt Swiftieval skal vi alle samles for å danse ut kvelden, og ikke minst kåre vinneren av konkurransen om en billett til Taylor Swift-konserten i London! For å kickstarte kvelden kommer Haxtho, Kiki Chérie, Zelda illusion, Ayama Star og Yours ardently med en drag og burlesque-tribute, før vinneren av beste antrekk kåres. Kom og dans med oss på Norges første Swiftieval!

✨ Programmet mandag – onsdag er gratis og åpent for alle. Billetter til torsdagen og fredagens program kjøpes på Ticketmaster, og har aldersgrense 20 år.