Speedfriending // Student Edition

torsdag 14. februar 2019
kl. 18:00
Pris: Gratis

På Valentines inviterer vi Oslos studenter til Speedfriending.

Dette er kanskje den morsomste og mest effektive måten å bli kjent med halve Student-Oslo, på bare en kveld.

Vi inviterer med kollokvie- og kollektivkompiser, studievenninner og treningskamerater, og gjør du det samme, så garanterer vi en utrolig morsom kveld!

Arrangementet er i samarbeid med Velferdstinget i Oslo og Akershus, Studentparlamentet ved Universitetet i Oslo, Studentparlamentet ved OsloMet, SBIO – The Student Union at BI Norwegian Business School, Studentstyret NIH, Studentparlamentet ved LDH og en rekke flere studentdemokratier som vil bli vedlagt om kort tid.

Nordic Vagabonds er en liten sosial startup som skaper sosiale møteplasser og som senker terskelen for at fremmede blir venner. Det gjør vi ved Festival Uten Navn, løkkefotballaget Oslo United og Speedfriending i en rekke byer. Vi har selv studert i Oslo og vil gjerne bidra til et bedre studiemiljø.

Bli med i gruppa Speedfriending Student, hvor det er lettere for alle å holde kontakt og invitere med til lunsj og lesing, vorsj eller fest – eller andre aktiviteter det er kjedelig å gjøre på egenhånd.

Sammen gjør vi Oslo til en litt mer morsom, sosial og pratsom studieby!

– Men hva er, og hvordan fungerer Speedfriending, egentlig?

Vi setter opp langbord og ønsker velkommen! Det kommer mye bra folk, så vi anbefaler å være tidlig ute. De siste seks arrangementene har vært fullsatte før vi har startet. Vanligvis er vi mellom sytti og hundre deltakere, avhengig av størrelsen på lokalet vi besøker. Vi forteller litt om opplegget og prosjektet vårt – gjøre verden mer sosial, dra ut på eventyr, arrangere festivaler og ha det gøy mens vi utforsker steder og blir kjent med nye mennesker!

Man prater og blir kjent med personen på motsatt side av bordet, og når sju minutter har gått, flytter den ene siden.

Mellom hver samtale presenterer vi et spørsmål som skal besvares i samtalen, for å utfordre alle til å prate om noe utenom jobb, skole og hverdagslige ting.

Vi har en toalett-drikke-lufte-pause etter tre kvarter, og etter pausen så kjører vi på med tre kvarter igjen. Vi oppfordrer alle til å bli igjen etter speedfriendingen, for å fortsette samtalen og for å starte nye, med dem man enda ikke fikk hilst på.

Sjekk gjerne ut Oslo United som er vårt løkkefotballag som trener hver søndag, og ikke minst Festival Uten Navn. Du er velkommen til å bli med på både fotball- og festivalteam!

Har du vært med på speedfriending og vil gi innspill til hvordan det var og hvordan det kan bli bedre, så sjekk gjerne ut bit.ly/Spørreskjema.

Så, hvis du vil introdusere fremmede for hverandre, bli kjent med nye mennesker, lage festivaler og dra ut på eventyr, så sjekk ut – bit.ly/Speedfriendingteam

Hilsen oss i Nordic Vagabonds, Velferdstinget i Oslo og Akershus og Studentparlamentet ved Universitetet i Oslo