Sivert Høyem + support: Egil Olsen

lørdag 26. januar 2013
kl. 19:00
Pris: 170

Billetter kun til medlemmer av Det Norske Studentersamfund. Enhver kan kjøpe medlemsskap online eller i døra.

Vokalisten med den fyldige baryton-stemmen lagde to soloalbum mens han ennå var frontfigur i Madrugada: Ladies and Gentlemen of the Opposition i 2004 og Exiles i 2006. Moon Landing er dog det første der hans kreative energi har fått fullt fokus. Det var hans begynnelse som soloartist, uten en parallell karriere i bandet. Selv sier han at alt det beste er blitt med på Moon Landing, for før var arbeidet som soloartist aldri hans første prioritering.

For det meste gikk de store, episke sangene og rockelåtene til Madrugada mens de mer folk-inspirerte, melodiske låtene havnet i solokarrieren. Sivert Høyem har den siste tiden gjort seg svært bemerket med den gripende sangen «Prisoner», skrevet til tv-aksjonen, og fremført for en hel verden på Nobel-konserten. Ellers turnerer han mye i utlandet, mens vi hjemme i Norge venter i spenning på nytt materiale.

Sivert Høyem sin hjemmeside
Sivert Høyem på Myspace
Sivert Høyem på Facebook
Sivert Høyem på Twitter

I billettene inngår det inngang på semesterstartsfesten!

Billetter kan kjøpes på Billettservice, og i billettluka på Studentersamfundet. På denne konserten er det er kun mulig å kjøpe billett for medlemmer av Det Norske Studentersamfund! Du kan kjøpe medlemsskap online eller i døra.

Konserten arrangeres i samarbeid med Kultur- og velferdsutvalget ved UiO.