Moulin Rouge! The musical

lørdag 30. september 2023
kl. 20:00
Pris: 1325 / 555
Arrangeres av Taran

Endelig er den i Norge – musikalen over alle musikaler! Moulin Rouge!

Sondre Lerche debuterer på teaterscenen i rollen som Christian. Heidi Ruud Ellingsen spiller Satine og Hans Marius Hoff Mittet spiller the duke.

21 år etter verdenspremieren på Baz Luhrmanns Oscarvinnende filmfenomen Moulin Rouge! –  med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene, settes musikalen opp for første gang i Norge!

Denne overdådige og stjernespekkede forestillingen er Tarans aller største og mest påkostede produksjon til dags dato. 

En sanselig eksplosjon med over 70 av musikkhistoriens største hits!

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL kommer til å bli en ut-av-kroppen-opplevelse. En sexy,  flamboyant sanselig eksplosjon for øyne, ører, hjerte og sjel. En musikal med over 30 av landets beste skuespillere, sangere og dansere på scenen. Et manus med en bevegende kjærlighetshistorie i sentrum. De mest spektakulære kulissene og kostymene. Et vell av kjente og kjære sanger vi kjenner og elsker – både fra filmen og i tillegg mange nye!

Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i forestillingen. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, A-ha, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av  de mange verdensberømte artistene som er representert i showet.

Les mer om musikalen her.