Outer Limit Lotus / Closing Eyes / Mokri på Betong

Kristine Fidje Olsen Konsert
torsdag
19.
april
2018
klokken
20.00
Betong 100 / 50

Betong avslutter semesteret med ulyd og støy!
MokriClosing Eyes og Outer Limit Lotus slår seg sammen for å lage en kveld med hypnotisk, dronete plastisk rock og psykedelisk dypvannsklang. Perfekt for deg som syns solbriller passer best innendørs, nærmere bestemt Betongs bekmørke kjellerscene.

Outer Limit Lotus. Foto: Henrik Sørlid

Outer Limit Lotus:

Outer Limit Lotus er en eksperimentell rocktrio som svever i et sonisk landskap mellom en ørken og en isbre. Musikk fra tre kilder; gitar, bass og trommer møtes i en pøl av teknologisk fremtidsangst og kalde gufs fra 70- og 80-tallet. Konstant dobbel vokal, badet i klang, skisserer paranoide, marerittaktige hallusinasjoner fra en verden på vei nedover.

I løpet av sine to første år har Outer Limit Lotus opparbeidet seg et solid liverykte med transeaktige fremføringer av sin særegne musikk. For å følge opp utgivelsen “Cruising the Old World” (2016), slipper gruppen til våren sitt debutalbum på Sheep Chase Records.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/77lHt4mmr7WYKkgF7DvDvu?si=2Qx-zYrrQiKB4ZsJ4qJ4rg

Closing Eyes:

I januar slapp Closing Eyes den fantastiske debutplaten “Soft
Years”. Eirik Asker Pettersen (Maribel, Lovecult) har produsert platen med Emil Nikolaisen (Serena Maneesh) og bandet har allerede levert glimrende konserter på blant annet Klubbøya, Vill Vill Vest, Revolver og Mono.

“Den beste debutplaten på lenge” meldte BT om skiven og trillet en sekser. Morgenbladet kalte platen «et opium for lyttere som synes solbriller inne er helt riktig!»

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3QAXs8jdfUCmzgLh5gIFwP?si=krXbb8kwTZSvtyO-gaPDhA
Soft Years: https://egetselskap.lnk.to/hlV1P
Bambole video: https://www.youtube.com/watch?v=sBDq1zC_TBg

Mokri:

Mokri har i flere år operert i Oslos undergrunnsscene under navnet Signal///. Siden bandet slapp EP- en «Echoes» i 2015, har Signal/// blitt til Mokri, duoen blitt til en trio, og bandets støyende,
repetitive og melodiske sound har krystallisert seg som plastisk
støyrock.

Akustisk og elektronisk lyd kombineres til et særegent
uttrykk hvor melodiske, dissonerende og støyende lydlandskaper
underbygges av hypnotiske rytmer. I 2018 er bandet aktuelle med sitt debutalbum «Total Love» som slippes på Sheep Chase Records. Første singel fra albumet, «It All Resonates in Me» har blant annet fått spilletid på P3 og ble A-listet på Radio Nova.

Soundcloud: https://soundcloud.com/mokriband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2LPgO8vo7UgAXuhVUeobxe?si=LkpZwN7tRumlPdtSfAiQgQ