Oktoberfest (fredag)

på Chateau Neuf
fredag 11. oktober 2013
kl. 15:00
Pris: 200 / 150

Like sikkert som at verden består, så er oktober synonymt med Oktoberfest på Studentersamfundet. Her har det vært en sikker vinner siden 2006.
Oktoberfest arrangeres 4 – 12. oktober.

Oktoberfest på Studentersamfundet er blitt en sterk tradisjon hvor man prøver ut de ulike ølmerkene mens det tyske ølorkesteret spiller opp liflige toner akkompagnert av rungende allsang.

Den første uka i oktober går det hele av stabelen. Da blir Chateau Neuf en utstrakt del av forbundsrepublikken Tyskland. Du finner din plass på langbordet, og skulder mot skulder sitter du med din sidemann og hiver innpå i timevis. Ølorkesteret spiller opp kjente og kjære drikkeviser.

Kom å opplev Bjorn Again – ABBA gjennoppstår når hyllestbandet Björn Again inntar Oktoberfest. Både Nirvana, Metallica og ABBA selv er fans av Björn Again. Det blir platåsko, miniskjørt og kraftfull musikk når “ABBA” regjerer scenen.

Oktoberfest er blitt arrangert årlig siden 2006 – alltid første uka i oktober. I anledning jubileumsfeiringen til Det Norske Studentersamfund, slår vi på stor tromma. Du er herved inviterert til hele to helger med Oktoberfest, det blir som alltid stort øltelt, mange langbord, ølorkester, jenter og gutter, fest og moro.

Teltet har vokst betraktelig siden sist, og er nå på 2 etasjer. Vi har over 2000 sitteplasser på langbord, så her er det bare å glede seg!

Ettersom at Det Norske Studentersamfund feirer 200 år, så er alt lagt til rette for en heidundrende 200 års feiring i teltet.
OBS! Kom tidlig for å være sikker på å få bord.

Ønsker du å reservere bord, med mat, drikkebonger, hatter, vertinne og/eller annet for deg og din gruppe?
Ta kontakt med bord@neuf.no