Nybegynnerkurs i ølbrygging med KSHB

Jakob Anderson Annet
lørdag
17.
februar
2018
klokken
13.00
Annetsteds 200 / 100

***MERK – Påmelding på facebook er IKKE gyldig som kurspåmelding. For å delta, skriv deg opp i det følgende dokumentet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10CZPsFh-KfSntGH6ua4aBEQqfPyfzBphBlgit-2xpBg/edit?usp=sharing

Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug arrangerar nybyrjarkurs omtrent annakvar veke i løpet av semesteret. Kurset er eit grundig kurs i ølbrygginga si teori og praksis, og passar både for dei med ingen og dei med noge erfaring frå før. Gjennom kvelden brygger me ein batch med øl, og forklarar grundig stega me gjer undervegs. Dersom du vil vite meir om kva me går gjennom, kan du ta ein kikk på studiemateriellet til kurset. Kurset kostar 200 kroner per person, eller 100 kroner for medlem av Det Norske Studentersamfund. Ta med kontantar på kurskvelden.

VIKTIG! Ver grei ikkje å melde deg på viss du ikkje har tenkt å dukke opp! Viss du finn ut at du ikkje kan kome etter at du har meldt deg på, ver så snill å meld deg av og/eller gi beskjed.

OBS! Dato eller tid for kurs langt frem i tid kan endre seg. Følg med på arrangement-siden.

Dette er et godkjent voksenopplæringstiltak med støtte fra Studieforbundet kultur og tradisjon. Studieforbundet får voksenopplæringsmidler fra Kunnskapsdepartementet.

Velkommen til Kurs!