Næringskjeden + Baksnakk

onsdag 29. oktober 2014
kl. 19:0020:00
Pris: 70 / 50

Hvem er den feite personen som ligger og sutrer på badet?

Næringskjeden av Nicky Silver er en mørk komedie med farse-elementer som handler om fem overfladiske, selvopptatte, pretensiøse og ustabile mennesker som søker konstant bekreftelse.

Det har blitt sagt om den kritikerroste dramatikeren Nicky Silver at han tilhører den mørke farse-tradisjonen skapt av forfattere som Oscar Wilde og Joe Orton. Silvers dramatikk er kjent for å balansere mellom det ustyrtelig komiske, det dypt rørende og det grotesk ubehagelige.

Det finnes ikke noe tema Silver ikke våger å spøke med, og publikum kan fort sette latteren i halsen når rollefigurene plutselig gjør en mørk vending.

Sjekk ut arrangementet på facebook og reserver billetter på teaterneuf.no.

Medvirkende

Regi: Audun Lunga
Produsent: Andreas Thomassen Slørdahl
Prod.ass: Ingunn Walderhaug
Produksjonsleder: Ella Honeyman-Novotny
Produksjonsgruppe: Victoria Knudsen og Charlotte Aslesen
Musikk: Jacob Eri Myhre
Plakat: Trygve Haaland
Skuespillere: Therese Borkenhagen (Amanda), Stine Hemmingsen (Bea), Torbjørn Øvrevik (Otto), Areeb Alan Joseph (Ford), Tor Itai Keilen (Sergei)

Baksnakk

Denne forestillingsdagen er det også duket for Baksnakk. Under Baksnakk vil det være en samtale med regissør og skuespillere om forestillingen, deres kunsterniske visjoner, samt tema og budskap. Kom og vær nysgjerrig, still spørsmål og  få et lite innblikk i hvordan prosessen til en Teater Neuf-produksjon har vært.

Andre forestillinger

Velkommen til teateroppsetning på Studentersamfundet!