Musikkbingo

Habiba Elisabeth Stray Bingo Quiz Sosialt Spill
onsdag
3.
oktober
2018
klokken
20.00
BokCaféen Gratis

Nå lurer du sikkert fort på hva musikkbingo er. Se for deg kjærlighetsbarnet til musikkquiz og bingo, og du finner fort ut at det er akkurat hva navnet tilsier: Du gjetter hvilken sang verten spiller, ser hvilket tall sangen tilhører og dutter av på loddet ditt til du har fem sanger på rad.

Spillelista blir delt ut i forkant og vil bestå av de låtene vi digger. Vi snakker guilty og klassikere fra de siste fem tiårene, med et par avstikkere i ny og ne. Du skal heller ikke se borti ifra noen låter for et bestemt tema, og siden vi er fantaster, må vi fort innom ett par låter fra spill, film eller annet. Det blir uansett høy faktor hygge og allsang. 

Hvert år mottar Fantastene støtte i form av Frifond-midler. Disse regnes ut etter hvor mange medlemmer vi har under 26 år gamle. Frifond skapes av overskuddet til Norsk Tipping. Det er da ikke helt uten ironi at denne musikkbingoen feirer årets tilskudd som kom nå i september! Bli med og feir med oss uansett om du er medlem eller ikke. Hygg deg med god musikk og like gode venner.

(Vi stiller med ferskt bingohjul, bingolodd og ekte bingotusjer!) +++ Premier!

ID18 med studentbevis; ID20 ellers.

Vi snurres!