Musical Express!

fredag 13. november
kl. 00:00
Pris: Gratis
Arrangeres av ShowWeb Norge

Noen av musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling og framført av noen av Norges ypperste artister. Spenn fast setebeltet og gjør deg klar for vår Musical Express! 

Forestillingen bygger på et konsept av stjerneregissør og -koreograf Hans Marklund som står bak noen av Sveriges største krogshow-suksesser. Musical Express så dagens lys på sagnomsuste Hamburger Börs i Stockholm i 1994 med Pernilla Wahlgren, Peter Jöback, Karl Dyall og Lizette Påhlsson på scenen. Showet ble en umiddelbar suksess og turnerte rundt i landet i flere år.

13. november er det klart for premiere på den norske utgaven av forestillingen på Chateau Neuf og på scenen står ingen ringere enn Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Erik Wenberg Jacobsen. Sammen har de fått være med å velge noen av sine desidert største favoritter både fra Broadway, West End og en og annen nordisk perle og du kan bl. a. glede deg til å høre personlige tolkninger fra musikaler som Fame, Phantom of the Opera, Cabaret, Les Miserablés, Dear Evan Hansen, Jersey Boys, Så som i himmelen, We Will Rock You og mange mange flere.

Regi er ved Tore Sergei Myklebust og koreografi ved Kirsty McDonalds. Orkesteret er under kyndig ledelse av Christian Stähler som også er arrangør og musikalsk ansvarlig. Mattias Carlsson er showdoktor og manusforfattere er bl. a. Johan Osuldsen, Mathias Luppichini m. fl.