Metamorfose

Galleriet
tirsdag 29. oktober 2013
kl. 19:0021:00
Pris: Gratis

«Skogen er aldri helt lik det den var dagen før. Dalen mellom to fjell er annerledes i dag enn den var i går. Gresset gror, temperaturen endrer seg, vannet stiger. Alt dette definerer noe levende. Dette er det som gjør naturen til et interessant og vakkert sted. Allting forandres, intet består. Aldri helt likt.»
– Kristoffer Christiansen

Høstens andre utstilling i GalleriNeuf vil ta for seg temaet forandringer. De to kunstnere vi har valgt å stille ut har på to helt forskjellige måte brukt denne tematikken i sine arbeider.

Eirik Arnesen har studert kunst og design, og arbeider med skulpturer. Til utstillingen vil han stille ut seks skulpturer i gips. Det er en serie skulpturer i menneskets skikkelse som hver og en viser en fase av livet. Samlet tar verkene for seg identitet og hvordan dette forandrer seg igjennom livet.

Kristoffer Christiansen studerer arkitektur, men jobber også med et kunstnerisk uttrykk i grenselandet arkitektur og kunst. Til utstillingen i GalleriNeuf skal han stille ut en lysinstallasjon hvor han vil koble en værstasjon opp mot lyskilder og speilblanke metallflater. Lyset vil endre seg etter som været endrer seg, og dette vil skape en installasjon som stadig er i bevegelse. Resultatet blir et levende spill i lys, og et fantastisk spennende verk.

Utstillingen har åpning tirsdag 29. oktober kl. 19.00 i GalleriNeuf. Utstillingen vil stå i perioden frem til og med 8. November.
Åpningstider: Mandag – fredag: kl. 18.00 – 21.00.