ManicMonday: Vandbakk (+Support: NicoNo)

Sofie Brunvoll Manic Monday
mandag
1.
oktober
2018
klokken
20.00
Klubbscenen Kjøp billett (50 / gratis)

ManicMonday at Chateau Neuf presenterer stolt Vandbakk den 1. Oktober!

CC: 40kr ved forhåndsbestilling // 50kr i døra

———————————————

Distorta gitar-riff, svevende synther, psykedeliske partier og gitarsoloer – dette er soundet til debutaktuelle Vandbakk! Nykommeren har blitt godt mottatt av flere musikkblogger og radioprogrammene URØRT og P3 Ruben. Nå blir han omtalt som en av de neste store indie-artistene fra Norge.

“Vandbakk” er det første soloprosjektet til 21 år gamle Fredrik Vandbakk fra Lommedalen. Etter en oppvekst preget av å begrense impulsene som følger med ADHD, sier Vandbakk at musikk er stedet han endelig får utløp for energien og kreativiteten sin.

Det startet i en rotete leilighet på Syd-Fossum, på grensen mellom Oslo og Bærum, der han bodde alene etter videregående og musikkfolkehøyskole. Med et basic hjemmestudio bestående av en gitar, en mikrofon og et keyboard begynte han å skrive det som ble demoen til Solid Ground. Kort tid etter ble låta spilt inn i Luft Recordings på Tanken i Sandvika med produsent Andrew Baardsen (BAYA) og Kristoffer Severinsen (Iffy Orbit). Låtslippet gjorde “Vandbakk” til et navn på flere lepper og ifølge Rubato, Revolt og P3 URØRT, er dette et navn å følge med på fremover.

Blåmandag? ManicMonday at Chateau Neuf kurerer det.