ManicMonday: HUMA LUMA

Camila Luque Konsert
mandag
25.
april
2016
klokken
20.00
Klubbscenen 40 / Gratis

HUMA LUMA er et norsk surf-pop band fra Halden som under sin korte karriere har rukket å spille flere kritikerroste konserter, også utenfor Halden. Deres ettertenksomme og melodiøse surf-pop treffer en rett i hjertet uten intellektuelle vridninger eller unødvendige utskeielser på veien dit. Karoline, vokalisten i bandet, bringer tekst og melodi, og i bandet arrangeres det i ekte HUMA LUMA-stil. Det er helt enkel pop når det er som aller best. I tillegg slapp de i år sin selvtitulerte debut-EP som har blitt godt mottatt.
Bandet består av gitarist Thor Andreas Holberg Murtnes, bassist Levi André Sandberg, trommis Ole Anders Amundsen og vokalist/pianist Karoline Stenberg Henriksen.
EP’n er spilt inn på Rockehuset i Halden, produsert og mixet av Simen Følstad Nilsen og masteret av Propeller Mastering.

 

Er du interessert i å arrangere konserter og booke band? Bli med i Arrangementsutvalget og ManicMonday-gjengen, og bli med på å booke til Oslos nye konsertscene for up-coming artister. Send en mail til: manicmonday@studentersamfundet.no