Lady Moscow

torsdag 16. august 2012
kl. 21:00
Pris: Gratis

Vi feirer semesterstartfest under STUDiO med hemningsløse Lady Moscow i BokCaféen!

Bandet Lady Moscow spiller en blanding av country, rock, balkan og jazz.

Det Oslobaserte bandets instrumentsammensetning er som følger: vokal med et sterkt preg av whisky, akustisk gitar, fiolin, trekkspill, klokkespill, kontrabass, banjo og trommer. Lady Moscow har i over tre år levert låter innen sin egen lille sjanger, titulert folk’n’roll. Bandet har siden sin spede begynnelse spilt et hundretalls konserter i inn- og utland, og blir av mange betegnet som et av Norges råeste liveband. Hedersbetegnelsen innebærer imidlertid ikke at Lady Moscow er noe mindre heftig på plate. Bandets debutalbum Barrel Dance fra 2008 har fått en god mottakelse både av publikum og anmeldere.

Lady Moscows etterlengtede oppfølgeralbum bærer tittelen Things to do in Lehre, og er et rått ærlig og levende album hvor bandet tar sjangerdansen ett steg videre. De 12 sporene byr på en reise gjennom ulike sjangere og stemningsleier, og viser bandet fra en mer eksperimentell og hardtslående side enn tidligere. I Lady Moscows unike musikalske univers er ingenting forbudt! Fellesnevneren er som alltid Lady Moscows uortodokse sammensetning av instrumenter som virkelig kan få taket til å løfte seg.

Lady Moscow er en hardtrampende bande som setter sin ære i å presentere et radbrekkende eldorado av sjangere. De flørter hemningsløst med folk, rock, jazz, country og tango mens musikantene på scenen hoier og svetter seg gjennom repertoaret.

Det loves stemning på høyt nivå når Lady Moscow entrer scenen i BokCaféen under SemesterstartFEST!

Offisielt nettsted
MySpace