FILM: Julevisning | Kvitebjørn Kong Valemon – 35mm

Visa Mäntysalo Film Supermandag
mandag
17.
desember
2018
klokken
19.00
Lillesalen Gratis

Velkommen tilbake til vår tradisjonelle julevisning!

La oss håpe på at året får en like fin slutt som i fjor. Det blir som sist gratis gløgg og grøt, og et gledelig gjensyn med en glemt julefilm.

Ja, for det var faktisk en gang at denne filmen ble vist i NRK på julaften, selv om svært få husker det i dag. Cinema Neuf børster støv av den norske eventyrklassikeren og henter den frem fra glemselen. Filmen er basert på et norsk folkeeventyr om en forhekset prins som må gå i skikkelsen til en kvitebjørn. En ung møy må gå gjennom ild og vann for å redde dagen og bryte forbannelsen for å få den hun elsker. Vil hun klare brasene? Vi får tradisjonell trolsk norsk eventyrstemning, med imponerende spesialeffekter. Det er også en glede å se en purung Maria Bonnevie, som er i stand til å klatre opp stupbratte fjellvegger, uten nevneverdig sikring.

Vi i Cinema Neuf ønsker å kunne gi publikum en flott juleavslutning, og viser til svært god stemning og oppmøte i salen tidligere år. Det blir selvfølgelig mandel i grøten, og kanskje nettopp du er den heldige som stikker av med den store premien. Hva kan den være?
Med dette er det bare igjen å ønske God Jul og Godt Nyttår. Vi håper å se deg på Oslos koseligste juleavslutning. Vel møtt!

Ola Solum
1991
Norge
35mm
85 min

Visningen er gratis hvis du har betalt NFK-kontingent. Kontingenten koster 25,- og kan kjøpes på stedet.

Mer om Cinema Neuf:  https://www.facebook.com/cinemaneuf/