FILM: Julevisning | Kvitebjørn Kong Valemon – 35mm

Visa Mäntysalo Film Supermandag
mandag
17.
desember
klokken
19.00
Lillesalen Gratis

Velkommen tilbake til vår tradisjonelle julevisning!

La oss håpe på at året får en like fin slutt som i fjor. Det blir som sist gratis gløgg og grøt, og et gledelig gjensyn med en glemt julefilm.

Ja, for det var faktisk en gang at denne filmen ble vist i NRK på julaften, selv om svært få husker det i dag. Cinema Neuf børster støv av den norske eventyrklassikeren og henter den frem fra glemselen. Filmen er basert på et norsk folkeeventyr om en forhekset prins som må gå i skikkelsen til en kvitebjørn. En ung møy må gå gjennom ild og vann for å redde dagen og bryte forbannelsen for å få den hun elsker. Vil hun klare brasene? Vi får tradisjonell trolsk norsk eventyrstemning, med imponerende spesialeffekter. Det er også en glede å se en purung Maria Bonnevie, som er i stand til å klatre opp stupbratte fjellvegger, uten nevneverdig sikring.

Vi i Cinema Neuf ønsker å kunne gi publikum en flott juleavslutning, og viser til svært god stemning og oppmøte i salen tidligere år. Det blir selvfølgelig mandel i grøten, og kanskje nettopp du er den heldige som stikker av med den store premien. Hva kan den være?
Med dette er det bare igjen å ønske God Jul og Godt Nyttår. Vi håper å se deg på Oslos koseligste juleavslutning. Vel møtt!

Ola Solum
1991
Norge
35mm
85 min

Visningen er gratis hvis du har betalt NFK-kontingent. Kontingenten koster 25,- og kan kjøpes på stedet.

Mer om Cinema Neuf:  https://www.facebook.com/cinemaneuf/