Huma Luma + Supp: Yodude/Heybro og Miinus på Betong

Kristine Fidje Olsen Konsert
torsdag
25.
oktober
2018
klokken
20.00
Betong 50,-/40,-

HUMA LUMA

Huma Luma er et 5-mannsband fra Halden som spiller høy, riffbasert indierock og leker seg med mange sjangertrekk farget med melodiøse vokalharmonier. Bandet ble sveiset sammen av Karoline Stenberg Henriksen for å akkompagnere hennes nokså uskyldige ballader, noe som etterhvert endret seg til et langt mer hårete format. Inspirasjonslisten er lang, men man kan trekke frem blant annet Twin Peaks, Whitney, The Velvet Underground, Allman Brothers og The Beatles for å nevne noen.

Bandet består av Thor Murtnes og Benjamin Rø Haavelsrud på gitar(og koring), Henry Solstrand på bass, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Karoline Stenberg Henriksen på synth og vokal.

I løpet av sommeren 2018 har de sluppet åtte singler som er tilgjengelig på alle mulige strømmetjenester!

YODUDE/HEYBRO

Yodude/Heybro er dannet av en bande bortskjemte forstadsgutter i hurtig forfall. Låtarsenalet strekker seg fra post-punk til pseudo-soul med hensynsløs sjel, og hjertet på feil sted, men like bankende som et hvilket som helst annet.
De vil bre dyna over deg og lulle deg inn i drømmer om at du ikke får sove, og stjele Corn-Flakesen din før du våkner kaldsvett, og melankolsk på den gode måten.

MIINUS

MIINUS er en nyoppstarta Stunk Rock duo fra Oslo
MIINUS startet som Petter Anderdal’s soveromsprosjekt på et ubestemt tidspunkt i hans 25 år lange liv. Etter flere runder med flere trommeslagere landa han på Henrik Søberg som såvidt hadde sett et trommesett før hen ble med i bandet.

MIINUS er begrensninger. MIINUS er seriekobla forsterkere og et trommesett. MIINUS er høyt. MIINUS er alt.

CC. 40,- ved forhåndskjøp
50,- i døra ✌🏼