Gadarene Wine

tirsdag 14. august 2012
kl. 21:00
Pris: Gratis

Spenstig, akustisk musikk preger kvelden i BokCaféen, når kvartetten Gadarene Wine står på scenen under STUDiOs andre dag.

Bandmedlemmene spiller gitar, banjo, fiolin, bass, piano, munnspill og trommer. Den akustiske musikken balanserer mellom ulike sjangre av folkemusikk, blues og pop og kan helle mot irske ballader. Vokalen bidrar også med nøkkelelementer i musikken og samarbeidet mellom musikerne med all sin ulike erfaring og sjangre gjør det hele til en musikkopplevelse i seg selv.

Gadarene Wine er et forholdsvis nystartet band og dette er andre gang de besøker oss i BokCaféen. Formelt sett kom gruppen sammen sommeren 2010 da de fire medlemmene bestemte seg for å føre folkemusikken tilbake til de mer folkelige scener og vertshus, altså tilbake der den hører hjemme. Vi oppdaget Gadarene Wine under deres første konsert, under utendørsarrangementet «Elvelangs i fakkellys». I regi av Oslo kommune kunne tusener av dyvåte vandrere få sin første smakebit av den nykomponerte musikken langs Akerselva i Oslo. Uken etter spilte Gadarene Wine for en fullstappet Mir Café, og siden den gang har kvartetten hatt konserter jevnlig i Osloområdet, i tillegg til å ha vært på norgesturné.

Kom innom og bli trollbundet av bandets bredt inspirerte og fengende toner når de entrer scenen i BokCaféen 14. august!

http://www.myspace.com/gadarenewine
http://www.nrk.no/urort/Artist/GadareneWine/