An Evening with David Sedaris

mandag 23. september
kl. 19:0021:00
Pris: 615
Arrangeres av Atikko

Den kjente amerikanske forfatteren, humoristen og komikeren David Sedaris kommer til Norge!

Ikke gå glipp av en helt unik mulighet til å møte en av USAs mest fremtredende satirikere når han inntar scenen på Chateau Neuf 23.September 2024.

Foredrag, Q&A og boksignering

Med sin spisse og skarpe samfunnskritikk er Sedaris som en moderne Mark Twain, og kommer med humoristiske, rørende og universelle observasjoner om menneskets natur basert på sine egne rare opplevelser.

Du kan glede deg til humor og satire fra øverste hylle når David Sedaris går på scenen med forestillingen sin og påfølgende Q&A, hvor du kan være så heldig å få svar på spørsmålet ditt. Showet består blant annet av upublisert nytt materiale, så det er garanti for mye latter og underholdning utover kvelden.

Både før og etter foredraget utvides den gode stemningen i lobbyen med med barren åpen, hvor David Sedaris vil signere bøker – og hvem vet, kanskje til og med komme med litt ekstra underholdning

Se David Sedaris som gjest i Jimmy Kimmel LIVE:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xW2acxJSIyU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.tikko.dk%2F&source_ve_path=MzY4NDIsMjg2NjY&feature=emb_logo

Merk: Foredraget er på engelsk. Fotografering og opptak av David Sedaris er ikke tillatt.