Alle Festers Mor

Annetsteds
lørdag 24. mars 2012
kl. 19:0021:00
Pris: 150 / 100

Vinteren er snart død, og Oslos Studenter, har for lengst funnet veien tilbake fra juletidas dankdriveri og slabbedaskisitet. Vi begynte dette semesteret med godt mot, og vi vil fortsette til semesteret er over, koste hva det koste vil.  Dessverre kan motet vi viser, også, mot formodning, møte motgang, og det er der Det Norske Studentersamfund skal komme til deres unnsetning den 24. mars 2012.

Siden 90- tallet har vårparten vært preget av ett særegent rabalder av et kvinnemenneske. Noen år har Hun sovet, men i de siste par år har Hun etablert seg som ett av våres største begivenheter i Oslo by. Vårens villeste arrangement har nok en gang funnet sin vei til Chateau Neuf og Det Norske Studentersamfund. Det er atter dags for Alle Festers Mor, vårens vakreste eventyr.

Det har vært mye moro med Mor fra tidligere år, hvor hele Nøff har vært fylt til randen med barer, folk og fe.  Dette er noe vi har tenkt til å fortsette med.

Hele huset skal åpnes for alle!

Det vil si nesten 10 000 kvadratmeter festareal!! fordelt over 15 svære rom!! Seg imellom skal disse 15 rommene deles på 25 forskjellige barer!!! med 25 forskjellige konsepter!!!. Seg imellom skal disse 25 barene skjenke alle festdeltagere ned i undergrunnen (eller Betong, som vi kaller det lokalt her på huset.)Det skal også komme 6 DJs!!! som da står dor de fleste musikalske innslag vi vil oppleve på Mor.

Alle Festers Mor vil ha mulighet til å huse hele 3000 mennesker!!

Dessverre har dette tidligere vært i det minste laget, så køene utenfor har vært lengre enn lange. Heldigvis vil vi her Alle Moders Jord, kjøre vi et førstemann-til-mølla-prinsipp, som ikke nødvendigvis må forklares ytterligere.

Det gjelder å skaffe seg en plass på Moderskipet under Alle Fester Mor, og det er derfor vi har tenkt til å åpne dørene så tidlig som 21.00, og Mor holder seg våken så lenge som til 02.30. Billetter vi koste 100 kr for medlemmer, og 150 kr for ikke-medlemmer. (bli medlem)

Dette er kun en teaser, for vårens vakreste eventyr er fortsatt en stund unna. Det vil derfor oppdateres informasjon om artister, barer og konsepter, helt frem til Alle Festers Mor går av stabelen. Dere kan også gjerne pynte dere i henhold med konseptene, og det er derfor viktig å holde seg oppdatert. All ny info om Yo Momma/ AFM/ Alle Festers Mor/ Alle Moders Jord / Hun/ Mor, kan du lese her på hjemmesidene våre: www.studentersamfundet.no

Gled dere til Alle Fester Mor 2012! Vær der, vær skvær.