Chateau Neuf – Det Norske Studentersamfund skal straks i gang med høstens store showsesong. Til det trenger vi en engasjert og serviceinnstilt billettør til å jobbe i billettluken hos oss med musikal og andre publikumsarrangement.

Arbeidsoppgaver:

  •  Organisering og oppfølging av billettsystem
  •  Besvare henvendelser på epost og telefon
  •  Bemanne billettluken før og under arrangement

Som ansatt i billettluken vil du bli en av de første kontaktpunktene våre gjester møter ved besøk til huset. Forutenom våre kunder vil også billettlukefunksjonær vil forholde seg til flere av Chateau Neufs samarbeidspartnere i forbindelse med ulike arrangement.

Kvelds- og helgearbeid må i stor grad påregnes. Stillingen har minimum en vakt på 4 timer hver per uke (torsdag-lørdag) i høysesong med mulighet for mer. 

Høysesongen går fra tidlig/medium september til ca. påske, med pause rundt jul og nyttår. Billettluken holder åpent hovedsakelig i forbindelse med show og forestillinger, men også andre større arrangementer i løpet av året . Stillingsbrøk tilsvarer 12% i sesong.

Kvalifikasjoner og kompetanse:

Vi søker en energisk, serviceinnstillt og fleksibel person. Det er en fordel med erfaring fra salgsarbeid og kundebehandling. Personlig egnethet vil i stor grad vektlegges. Erfaring med Ticketmaster sine systemer er en fordel.

Aktuelle kandidater innkalles til intervju fortløpende.

Frist: 05.09.2022
Ansettelsesform: Fast

Søk via finn.