I juni markerer vi Pride på studentersamfundet! En hel måned med feiring av det store mangfoldet av seksualiteter og kjønnsidentiter i Norge og i verden.

Vi i Det Norske Studentersamfund på Chateau Neuf deltar og bidrar i kampen om å skape et samfunn der alle føler seg trygge, inkluderte og sett. Dette gjør vi blant annet gjennom flere tiltak som skal føre til absolutt alle skal føle seg velkomne her hos oss! Dette gjelder selvsagt ikke bare i juni og under Pride, men hele året rundt.

Ved å jobbe aktivt hele året sørger vi for at Chateau Neuf er en trygg arena der alle føler seg verdsatt, sett og inkludert og at huset vårt er en fri-sone. Alle våre foreninger og arrangementer er åpne for alle og du som besøkende og bruker av huset skal føle deg trygg på at du kan være 100% deg selv her hos oss.

Chateau Neuf ønsker å stå i front for et mangfoldig kulturliv og det er en selvfølge for oss at du være den du vil, og elske den du vil. Det er slik vi skaper samhold og et trygt student- og foreningsliv.

Gjennom juni arrangeres det også flere fester og konserter her hos oss i forbindelse med Pride – følg med her på nettsiden eller våre sosiale medier for mer informasjon!