Studentfestivalen i Oslo er en av Norges største årlige studentfestivaler, og arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Festivalen har røtter tilbake til 1947, som var første gang man arrangerte det som da kaltes Studenteruke.

Festivalen jobber med å ha et bredt kulturtilbud, og har de siste årene tilbudt Oslos studenter blant annet gratis konserter, filmvisninger, teaterforestillinger, debatter, silent disco, quiz og store fester!

Studentfestivalen har som hovedmål å bidra til en innholdsrik fadderuke for nye og gamle studenter i Oslo, ved å lage en god og attraktiv festival. Samtidig bidrar festivalen til å rekruttere flere frivillige til Det Norske Studentersamfunds driftsapparat, og med det vise studenter flest det brede kulturtilbudet som finnes på Chateau Neuf – studentenes kulturhus i Oslo. Studentfestivalen 2021 varer fra 16- 22. august.

Arenasjef

Arenasjefen er overordnet ansvarlig for planlegging og klargjøring av lokalene som skal brukes under festivalen. Det innebærer planlegging og gjennomføring av opprigg, forberedelser før åpning, under driftsdagene, samt planlegging og gjennomføring av nedrigg.

Vi søker deg som:

 • Er arbeidsom, effektiv og jobber godt med andre.
 • Har erfaring med planlegging av store arrangementer
 • Trives i et hektisk arbeidsmiljø.
 • Har stor arbeidskapasitet.
 • Har erfaring med lyd, lys og scenearbeid. Dette er en fordel, ikke et krav.

Vi kan tilby:

 • Uvurderlig erfaring innen festivaldrift.
 • Et bredt kontaktnettverk i bransjen.
 • En mulighet til å gjøre student-Oslo enda bedre.
 • Aktivstatus hos Det Norske Studentersamfund, med goder som rabatterte priser på servering og arrangementer på Chateau Neuf.
 • Stillingen er honorert
 • Attest på utført arbeid.

PR- og kommunikasjonsansvarlig

PR- og kommunikasjonsansvarlig i festivalledelsen har det overordnede ansvaret for markedsføring, promotering og å fronte arrangementene som skjer under festivalen. Vi søker en allsidig PR- og kommunikasjonsansvarlig som kan jobbe på mange flater og sørge for at Studentfestivalen når ut til både nye og gamle studenter.

Vi søker deg som:

 • Er arbeidsom, effektiv og jobber godt med andre
 • Har erfaring med markedsføring på både sosiale medier og andre flater
 • Er kreativ og engasjert
 • Gjerne har erfaring fra grafisk design

Vi kan tilby:

 • Uvurderlig erfaring innen festivaldrift.
 • Et bredt kontaktnettverk i bransjen.
 • En mulighet til å gjøre student-Oslo enda bedre.
 • Aktivstatus hos Det Norske Studentersamfund, med goder som rabatterte priser på servering og arrangementer på Chateau Neuf.
 • Stillingen er honorert
 • Attest på utført arbeid.

Interesserte bes sende en kortfattet søknad til studio@studentersamfundet.no.

Søknadsfrist er fredag 13. mai

Tiltredelse snarest.

For mer info ta kontakt med festivalsjef Andreas Bjørke Sollien på a.b.sollien@gmail.com