Aleksander Ramm (27) fra Jessheim i Ullensaker, er ansatt som ny daglig leder i Radio Nova.

Aleksander er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen, og er nåværende student i internasjonale studier ved Universitetet i Oslo (UiO). Han har tidligere erfaring med radioproduksjon fra Studentradioen i Bergen, i tillegg til tidligere erfaring som studentpolitiker ved Velferdstinget på Vestlandet, og flere økonomiske og administrative verv fra sin tid i studentforeningen på NHH.

Ramm forteller at han er spent på de nye utfordringene som kommer med ansettelsen: “Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å inntre som daglig leder av Radio Nova. Etter flere år med radioproduksjon i Bergen hadde jeg veldig lyst til å ta på meg en rolle som kombinerte min kjærlighet til radio og min utdannelse som siviløkonom. Radio Nova går inn i en spennende tid, der blant annet radioen snart skal feire 40 år med radioproduksjon, som er en utrolig stor milepæl. Jeg er sikker på
at min tid i Radio Nova blir opplevelsesrik, med mulighet for både personlig og organisasjonell utvikling. Jeg ser veldig frem til å nå komme i gang med arbeidet og bli kjent med organisasjonens medlemmer. Jeg håper jeg i løpet av min tid kan bidra til å fostre et godt miljø for radioens medlemmer.”

Om Radio Nova: Radio Nova er studentradioen i Oslo og en av Norges største lokalradioer, bestående av over 100 frivillige medlemmer. Etablert i 1982, er Radio Nova også en av Norges eldste nærradiostasjoner. Radio Nova sender 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, på DAB+ i hele Oslo-området og på nett. Radio Nova har historisk vært et startsted for mange store artister og dyktige journalister.