Kjære gjest! 

Vi er glade for å endelig kunne ønske velkommen til nye kulturopplevelser hos oss. 

For å kunne holde dørene åpne vil vi naturligvis følge myndighetenes smittevernsrestriksjoner til punkt og prikke. Vi ber derfor alle våre gjester sette seg inn i våre retningslinjer før de ankommer Chateau Neuf. 


SERVERING
Vi desinfiserer jevnlig alle flater på våre serveringssteder.

Vil du nyte noe leskende eller snacks i Glassbaren? Her er det bordservering som foregår slik at dere setter dere ned ved et bord. På bordet vil dere finne en QR-kode dere skanner med mobilen. Der vil dere få opp menyen og bestiller det dere måtte ønske. Betalingen kan gjennomføres med vipps på telefonen eller ved at bartenderen bringer kortterminalen til bordet sammen med bestillingen. 
Dere kan bestille bord på forhånd ved å følge denne linken.

I Storsalen vil dere kunne bestille drikkevarer ved å gå inn på linken som blir vist på skjermen der bestillingsprosedyren blir gjennomgått trinn for trinn. Det vil være et hentepunkt bakerst i salen. 

Bokcafeen har åpent og bordservering. Her trenger du ikke reservere på forhånd, men vi har begrenset antall plasser.

INNSLIPP
Innslipp stenger kl 22:00 fremover, så vær ute i god tid før dette dersom du ønsker å sette deg ned i en av barene våre, eller om du skal delta på et arrangement.

PLASSERING I LOKALENE
Billettsjekk vil foregå ved døren inn til hvert lokale. Vi ber dere om å holde minst 1 meters avstand mellom husstander/grupper, og ellers overholde god køkultur.

Inne i selve salen vil vi anvise plasser. Grupper/familier/husstander kan sitte dersom dersom dere ønsker det. 

GARDEROBE
Vi vil dessverre ikke ha bemannet garderobe under denne perioden. Jakker kan tas med inn i arrangemnetlokalet eller henges fra seg i garderoben i 1. etasje på eget ansvar. 

ANTIBAC 
Vi har satt opp antibac-dispensere ved alle inngangsdører og ber dere benytte dere av disse ved ankomst. Det finnes også dispensere rett utenfor salene våre og ved toalettene. 

TOALETTKØ
Våre toaletter finner du i første etasje, mellom inngangen og trappen opp til felt A, B og C i Storsalen. Under enkelte arrangement åpner vi også toalettene i underetasjen. 

På vei inn og ut av toalettet ber vi deg holde til høyre. Blir det kø er det viktig å fremdeles holde en meters avstand. Se oppmerking på gulvet. 

BESØK I GLASSBAREN
Vi ber alle våre gjester til å registrere seg på trygg.neuf.no/glassbaren ved ankomst, slik at vi kan følge deg opp dersom noen bringer med seg smitte til Chateau Neuf. 

 Velkommen til oss!