NAVN: Milena Ljubisic
ALDER: 22 år
UTDANNING: Akkurat nå studerer jeg kjemi ved Universitetet i Oslo og skal fullføre bachelorgraden til våren. Jeg har også fullført IB-programmet ved Blindern videregående skole.

Hva går jobben som barkoordibator ut på?
– Jobben som barkoordinator går ut på å være bindeledd mellom de ansatte i baren og de frivillige foreningene på huset. Jeg skal utfylle og godkjenne vaktlister, avvikle personalmøter og følge opp alle barene på huset blant annet.

Hvor lenge har du jobbet i barene på Chateau Neuf?
– Jeg har jobbet i bar på Chateau Neuf i snart ett og et halv år. I løpet av det har jeg blitt kjent med alle barene på huset.
(Chateau Neuf har i tillegg til Glassbaren, bar i Bokcaféen, Betong, Klubbscenen og i Foajeen)

Har du noen annen erfaringer fra bar-jobbing?
– Jeg har egentlig oppvokst med jobb i bar. Foreldrene til en av mine beste venninner eier en liten, lokal restaurant. Det ble sånn at jeg gjerne hjalp til med stenging og andre forskjellige oppgaver, sånn at hun er ferdig fortere og vi kunne gjøre andre gøye ting sammen.

Hvorfor burde folk besøke glassbaren og Chateau Neuf?
– Glassbaren er et veldig koselig sted å sitte med sine medstudenter etter en lang dag med forelesninger. Hvis man har lyst på noe annet, så arrangeres det alt fra filmkveld, ølsmaking, fester og forestillinger hver uke på Neuf og jeg synes det er helt verdt å ta en tur innom.

Husker du første gang du var på Chateau Neuf?
– Første gang jeg var på Neuf så var det selvfølgelig under studiestart. Jeg husker at det var veldig mye forskjellig som skjedde på huset og man kunne egentlig fritt velge hva slags fest man har lyst til å være med på. Husker også at det var veldig fullt!

Til slutt, har du en funfact om deg selv?
– Jeg er veldig glad i å lage mat, noe jeg synes jeg har blitt flink på!