Navn: Ådne Loennechen Feiring
Alder: 29 år
Studie: Har en master i medievitenskap. Det siste året har jeg studert norsk for å bli lærer.
Jobb: Har blant annet jobbet som kommunikasjonsrådgiver for bystyret og som ungdomsveileder.
Aktuell som: Nyvalgt ansvarlig redaktør i Radio Nova

I august overtar 29-åringen fra Oslo fulltidsjobben som ansvarlig redaktør etter Julie Oscar-Andersen. I Radio Nova sitter ansvarlig redaktør i ett år, før medlemmene i studentforeningen er med på å vurdere de innkommende søknadene og velger sin nye redaktør på et allmøte.

Hvor lenge har du vært en del av Radio Nova?
– Jeg har vært med i Radio Nova siden 2014. Først var jeg med i morgenprogrammet «Frokost». Nå er jeg med i kulturprogrammet «Sorgenfri».

Hva har det å være med i en studentforening gjort for din trivsel som Oslo-student?
– Å være med i Radio Nova har vært dødsbra. Det er derfor jeg har blitt så lenge. Det har vært veldig kult å få være en del av et så stort sosialt miljø og samtidig lære meg å lage radio. Å ha muligheten til å være med i en studentforening er veldig viktig. Også blir man kjent med så mye bra folk!

Hva vil du som ansvarlig redaktør fokusere på i Radio Nova?
– Jeg vil jobbe for at vi skal være enda synligere sånn at flest mulig får sjansen til å søke seg til oss. Vi har veldig mange ulike programmer og redaksjoner, så her er det plass til alle. I august/september er det inntak av nye medlemmer!

Hva ditt beste minne fra Radio Nova?
– Oi, det er vanskelig! Snart seks år stappfullt med gode minner! Det å stå opp grytidlig for å ha livesending med «Frokost» når resten av Oslo våkner er en sjukt morsom opplevelse. I Radio Nova har vi mye frihet til å være kreative og det er gøy.

ANSVARLIG REDAKTØR: Ådne Loennechen Feiring (29) har vært med i Radio Nova i seks år.
Foto: Mia Langås Flåta