Stein-Olav Moe Fause (25) er leder i studentforeningen Medieavdelingen som per dagsdato har 15 medlemmer. Til daglig jobber han som konsulent innen markedsføring. En funfact om Moe Fause: Han sin aldri nei takk til tequila. 

– Hva Medieavdelingens oppgaver?

– Medieavdelingen jobber hovedsakelig med markedsføring, PR, tekst og design. Vi er behjelpelig til alt fra sosiale medier, plakater, kursing og strategier. I tillegg har Medieavdelingen en undergruppe som heter EDB. De jobber med IT, drift og web.

– Har du hatt andre verv her på huset?

– Jeg har hatt en del verv på huset. Jeg startet mitt tid som rekrutteringsansvarlig i Tappetårnet i 2015. Samtidig så var jeg PR-koordinator under Studiestartfestivalen før jeg ble økonomiansvarlig i Interngruppa. Dette er samtidig som at jeg har vært delvis aktiv i flere foreninger.

– Hva er ditt beste minne fra Chateau Neuf?

– Jeg har ikke et konkret beste minne siden det har vært så mange. Det handler i større grad om gode opplevelser og følelsen av å være en del av noe.

– Er det noe som skjer på huset fremover som du gleder deg ekstra mye til?

– Jeg gleder meg veldig til Knabbe Juletrefest. Tidligere år har jeg enten verdt bortreist eller måtte jobbe, så selv etter fire år aktiv blir det min første gang.

ENGASJERTE: Nåværende og gamle medlemmer av Medieavdelingen var samlet under høstgallaen på Chateau Neuf tidligere i år. Foto: Studentenes Fotoklubb