Et nytt semester er i gang på Chateau Neuf!

Et nytt semester er i gang på Chateau Neuf! Vi får en pangstart på nyåret med et bredt spekter av arrangementer på studentenes favorittslott!

Gjør det beste ut av studietiden og bli aktiv på Chateau Neuf. Det Norske Studentersamfund har mange studentforeninger som passer for alle og enhver. Et engasjement i en av våre studentforeninger er både sosialt, lærerikt og skaffer deg verdifull erfaring. Du vil dessuten få venner for livet <3

Bli med gjengen Impro Neuf eller gjør radiokarriere i Radio Nova!  Torsdag 1. og fredag 2. februar holder Radio Nova infomøte for interesserte, mens Impro Neuf har åpen workshop alle tirsdager der alle er velkommen. Er du heller interessert i foto har Fotoklubben informasjonsmøte og kick-off for et nytt semester mandag 29. februar.

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen!