Ta deg tid til noe annerledes i desember!

Desember er en måned hvor det skjer mye, og det kan fort bli veldig hektisk med både eksamener og julegavehandel. Det er derfor viktig å huske å unne seg selv en pause i blant, så hvorfor ikke ta seg en tur til Chateau Neuf for å få et avbrekk fra den stressende hverdagen? Her finnes det noe for alle og enhver!

Har du lyst til å gjøre noe kreativt, morsomt og aktivt? I så fall burde du prøve ut Impro Neuf sin improworkshop. Workshopen er gratis og varer i to timer. Det kreves ingen erfaring, og alle er velkommen!

Om du heller har sansen for hjernetrim, og i tillegg sitter på mye artig kunnskap, blir det som vanlig tirsdagsquiz. Kom gjerne alene, eller ta med deg en venn eller to!

Dersom du er lei av å høre «All I Want For Christmas Is You» på repeat, kan du alltids ta deg en tur til Lillesalen den 9. desember. Slow Is The New Fast og Funderud Trio kommer på besøk, og med sine egne unike stiler, spiller de en konsert som ikke er til å gå glipp av!

Trenger du litt julestemning er det verdt å få med seg at Cinema Neuf arrangerer en spesiell julevisning av Kvitebjørn Kong Valemon (1991). Filmen er basert på et norsk folkeeventyr som handler om en konge som forvandles til en isbjørn. Rekker du ikke middagen før filmvisningen, er det ingenting å bekymre seg over – det serveres gratis gløgg og grøt.

For de mer lyrikkinteresserte kan BokTorsdags pils og poesislam, som riktignok faller på en fredag denne gangen, være spennende. Slampoesi skal skape reaksjoner og engasjere, en kombinasjon som ofte etterlater publikum med sterke inntrykk (og gåsehud).

Og om du er glad i pils, men ikke poesi, holdes det en uformell ølsmaking på Biblioteket på Chateau Neuf, i regi av Haandbryggerlauget. Ingen forkunnskap kreves, og du får muligheten til å diskutere ulike øltema med noen av Oslos ølentusiaster!

God jul og godt nyttår!