FOR en velkomstfest!

For en velkomstfest til studiestart!

Aftermovie fra velkomstfesten – Sjekk stemningen fra første dag! 🙂

Full oversikt over resten av programmet finner du her:  På studentersamfundet.no. Du kan også følge med her gjennom hele året da vi har alt fra ølsmaking, debatt, kino til fest, bar og matservering!

Tusenvis av besøkende!

Vi hadde over tusen besøkende første dagen. Uteserveringen, glasshuset, første etasje og andre etasje ble brukt til å lage god stemning! Med konserter, klubbkonsepter og tropisk stemning utenfor var det duket for en nydelig dag. Samtidig hadde vi besøk av Into Campus i kjelleren, som også kom oppom resten av huset for å møte på resten av studentoslo.

Etter quizdag og fest inne på huset i går (tirsdag) er det nå klart for Beachparty på onsdag, Semesterstartsfest på torsdag og selvfølgelig Back to School. Ft Weekend Society på lørdag. Med en helt ny uke neste uke!

Full oversikt over events på huset

Full oversikt over resten av programmet finner du her:  På studentersamfundet.no. Du kan også følge med her gjennom hele året da vi har alt fra ølsmaking, debatt, kino til fest, bar og matservering!

Du kan også delta på huset selv om du ikke er student, og vi leter hele tiden etter nye mennesker som vil være med på frivillig arbeid, lage verdiskapende events og foreninger for unge i Oslo. Studenter og andre møtes hver dag i huset for å bli kjent, ha det gøy eller bare ta noen øl. Vi har også Weekend Society hver lørdag som alltid stiller med herlig lys og lyd med kule dj`er som lager liv.

Cinema Neuf, quiz på neuf, fantastene og kristianiastundentenes bryggeri er bare noen få av de andre organisasjonene som lager god stemning på huset.