Trenger du noe å gjøre for å skjule at du faktisk trenger pils for å sove? Er du gira på kake ved slutten av semesteret? Har du et ubehersket behov for å vise verden at du har mye triviell peiling? Vel, det med kaken er nok for sent (hvert lag får sin poengsum sammenlagt ved semesterslutt, og vinneren får kake), hvis du ikke allerede er med i et lag eller planlegger å ligge deg inn i et. Men andre nevnte problemstillinger har sine løsninger: at the quiz!

All spøk til side så er quizen i Bokcaféen veldig, veldig bra. Jeg sier ikke dette av lojalitet, men fordi det faktisk stemmer. Jeg har vært på quiz i Trondheim. Jeg har vært på quiz i Bolivia. Jeg har vært på quiz i Iron Forge. Og jeg kan fortelle at quizen på Chateau Neuf står hevet over dem alle.

Originale kategorier med spenstige spørsmål henter frem trivielle godsaker fra alle tidsepoker. Musikkrunde og bildespørsmål er faste innslag. Vanskelighetsgraden er varierer fra spørsmål til spørsmål, men er imponerende konsis fra quiz til quiz. Fra Hollywood til Woodstock til Stockholm, all info kan vise seg verdifull. Plutselig kan du juble over at geografiautistene forgjeves myser som Mr. Magoo ut i luften, etter spørsmål om hvilket pålegg sønnen til Nick Cages venninne er oppkalt etter. Dette kan jo du!

I Bokcaféen på Chateau Neuf, hver tirsdag klokken åtte! De som inte kommer dåmmedåmmedåmm.