Ved studiestart høsten 2014 vil Det Norske Studentersamfund gå bort fra å bruke STUDiO-navnet, og inviterer alle studentaktører i Oslo til et samarbeid for å promotere semesterstart i hovedstaden. STUDiO legges til våren, da som en egen studentfestival. 

Hovedstyret ved Det Norske Studentersamfundet har besluttet å gå bort fra STUDiO-navnet under semesterstart høsten 2014. Isteden inviterer DNS til et større samarbeid med fadderordningene og andre studentforeninger for å gjøre studiestarten både mer åpen og mer oversiktlig for Oslos nye studenter. Onsdag 12. mars inviterte vi til et stiftelsesmøte for en prosjektgruppe som skal bestå av representanter fra forskjellige studentorganisasjoner, med mål om å samarbeide om markedsføringen og aktiviteten i studiestarten.

DNS kommer, gjennom studenthuset Chateau Neuf, fortsatt til å arrangere konserter, fester og andre studentaktiviteter hver dag i semesterstarten. Samtidig vil vi også tilby andre studentforeninger muligheten til å benytte seg av lokalene og ressursene på huset. Målet vårt er at Chateau Neuf skal bli et felles møtepunkt for Oslos studentmasse. Det Norske Studentersamfund skal oppleves som en organisasjon som favner på tvers av utdanningsinstitusjonene.

STUDiO er imidlertid ikke lagt på is; vi ønsker å bringe tilbake navnet i form av en større studentfestival på vårparten. Også her inviterer vi til et samarbeid for å lage en festival for alle Oslos studenter, og gjøre Oslo til en enda bedre studenthovedstad!

All henvendelser som tidligere var ment til STUDiO, bes sendt til Hovedstyret på styret@studentersamfundet.no