Formand Martin Tveten ser frem til et feststemt, fullt og fantastisk år i Det Norske Studentersamfund 2014.

Med jubileumsåret 2013 unnagjort, er det vanskelig å toppe engasjementet og feiringene som preget fjoråret. Nyvalgt Formand Martin Tveten tror likevel at studentene kan glede seg til et enda bedre år i 2014. Selv står han foran den store utfordringen å både fronte og backe det hele.

«I år skjer det virkelig sykt mye fett hver eneste dag.»

– Det første jeg vil gjøre, er å jobbe for mer sosialisering, profesjonalisering og rekruttering på huset. Vi ønsker å skape et hyggeligere Studentersamfund, hvor det skjer mye hver dag, og da må vi først sette oss i stand til å gjøre det ordentlig, sier den bebartede Formanden entusiastisk.

Foto: Frida Helfjord

JazzJam. Foto: Frida Helfjord


Store visjoner er ikke noe nytt på Studentersamfundet, men det er slett ikke bare drømming som foregår hos Formand Martin og de mange foreningene og frivillig arbeidende på Chateau Neuf. Det nye året skal bli en arena for mye nytt.

– I år skjer det virkelig sykt mye fett hver eneste dag. Det blir konserter, foredrag, quiz, teater og fester. I år lanseres også mikromandag, ølbingo, og en splitter ny forening for klassisk musikk!

Full fest og indre fred
Festene, quizen og de nye malt- og humlebaserte arrangementene mikromandag og ølbingo arrangeres av det nyetablerte Arrangementsutvalget, som skal sikre god festfrekvens og høyt tempo gjennom grunnlovsåret.

«Det er ikke bare på universitet og høgskole man kan lære noe nytt.»

Det første store som skal skje, er den tradisjonelle Semesterstartsfesten, hvor alle Oslos studenter får muligheten til å lande på trynet inn i det nye året. Her blir det ren fest og moro, med mulighet til å innfri alle de nyttårsforsettene man burde ha satt seg om mer lek og moro.

Starter sterkt
– Og vi har mye å feste. Vi fester at det nok en gang begynner å yre av liv på Studentersamfunnet. 550 aktive begynner å sette i sving tilbud til Oslos studenter. Og vi er jo nettopp studenter, så da kan vi feire at vi får komme tilbake og lære igjen. Det er ikke bare på universitet og høgskole man kan lære noe nytt heller, sier han.

Et alternativ til å tilegne seg ny lærdom kan være å lytte til Studentersamfund-aktuelle Dalai Lama: «Jeg tror at meningen med livet er å være lykkelig».

Dra til Chateau Neuf i år. Det vil gjøre deg lykkelig.