Norges største Oktoberfest finner sted på Chateau Neuf 3.-6. oktober.

Vi snakker 4 dager til ende på Chateau Neuf med et stort øltelt med 1500 sitteplasser, det hele fullbrakt med et fremragende ølorkester og DJ Stimmung Schwung & Kenny Herzlich.

Oktoberfest er strålende enkelt: Den første uka i oktober blir Chateau Neuf en utstrakt del av forbundsrepublikken Tyskland. Du finner din plass på langbordet, og skulder mot skulder sitter du med din sidemann og hiver innpå i timevis.

Program

Hver dag spiller Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle  kjente og kjære drikkeviser og de Bayerske dj-størrelsene dj Stimmung Schwung & dj Kenny Herzlich drar stemningen gjennom taket.

  • Onsdag er det gratis for alle medlemmer og vi har blant annet NM i Bratwurst og Farmers Walk, selvfølgelig med fuktige premier. I tillegg er det ølforedrag med Espen Smith.
  • Torsdag og fredag kommer selveste Björn Rosenström og det er kr. 50 i rabatt på coveren før kl. 18.00.
  • Lørdag kommer Vengaboys og det er kr. 50 i rabatt på coveren før kl. 18.00.

I tillegg byr vi på over 70 ulike ølmerker med godt og blandet fra inn- og utland.

Oktoberfest på Chateau Neuf er blitt en sterk tradisjon hvor man prøver ut de ulike ølmerkene mens det tyske ølorkesteret Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle spiller opp liflige toner akkompagnert av rungende allsang. Inne har vi tre etasjer fylt til randen med øl og et øltørst publikum.

I Livets telt vil du finne sitteplass på langbord til 1500 personer og 25 ulike ølmerker på tapp. For den kresne har vi gjort om andre etasje inne på Neuf til et ølparadis. Her vil du finne de spesielle og varierte ølmerkene som kjennere vet å sette pris på.

OBS: Kom tidlig – det blir fullt hver dag!

Bli med på Facebook