Kjære alle sammen,

Det Norske Studentersamfunds (DNS) er landets eldste studentorganisasjon og består per i dag av ca. 7000 medlemmer. Hovedstyret er organisasjonens høyeste utøvende politiske organ, og har som overordnet mål å skape et aktivt og levende Studentersamfund. Under førstkommende generalforsamling lørdag den 5. juni skal vi velge inn hvem som skal få ære av å bekle følgende verv:

Økonomiansvarlig
Forvalter, styrer og kontrollere de økonomiske ressurser. Sørger for økonomisk synliggjøring og for at avgjørelser tas i overensstemmelse med økonomisk kapasitet. Økonomiansvarlig holder kontakt med Stiftelsen, CNS og Kulturstyret. Vedkommende setter opp forslag til budsjett og legger fram regnskapsrapporter for styret. Økonomiansvarlig har hovedansvaret for økonomisk rapportering til styret og resten av organisasjonen.

Foreningsansvarlig
Forvalter de menneskelige ressurser. Jobber med Representantskapet, Interngruppa og DNS Regi. Oppfølging av samfundsforeningene står sentralt i vervet, samt det å være et kontaktpunkt og fungere som informasjonsformidler. Rekruttering & internmiljø er oppgaver som ligger mye på foreningsansvarlig. Bistår i konfliktsituasjoner på huset. Gallasjef.

Koordinator
Forvalter de ikke-menneskelige ressurser, altså selve byggmassen Chateau Neuf. Ansvar for at lokaler benyttes i henhold til reglement, retningslinjer og bruksprofil. Har ansvar i forhold til booking og kontorfordeling. Sentral i vurdering og endringer i foreningsfloraen. Jobber med mer formelle henvendelser enn foreningsansvarlig som f. eks forespørsler om kontorplass og ulike andre søknader.

Eksternansvarlig
Driver med bygging og videreutvikling av vårt nettverk med omgivelsene ved UiO og student-Norge, samt videreutvikler vår profil og kommunikasjon.

Rekrutteringsansvarlig
Hovedansvar for koordinering av rekruttering i DNS. Bistår i rekrutteringsarbeidet for samfundsforeninger, samt å få medlemmer til å bli aktive.

Høres dette interessant ut, eller er du kun ute etter en uforpliktet prat, send gjerne en epost til valg@studentersamfundet.no

Med beste hilsener,

Valgkomiteen[1] ved Det Norske Studentersamfund

[1] Valgkomiteen i Det Norske Studentersamfund vår 2010 består av Anette Holt Hansen (Radio Nova), Sam Bryhni (Bokcafeen) og Sing In Ng (Kommunikasjonsavdelingen).